Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartott neketek az első szerelem? Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 11:01
1/22 anonim válasza:
Az első igazi? Egy évig és 27 éves voltam, a párom jóval idősebb.
2/22 anonim válasza:
Az első igazi komoly, már nem ilyen tinis-pár hónapos max. 1 éves kapcsolatom 23 évesen volt és 3 évig tartott.
3/22 anonim válasza:
Én 16 éves voltam, mikor először szerelmes voltam. Az más kérdés, hogy reménytelenül. De röpke 2 év alatt sikerült kihevernem. :)
5/22 anonim válasza:
első komoly 17 és fél évesen kezdődött és 2 évig tartott. Aztán utána rögtön megint jött egy 2 éves.
6/22 anonim válasza:
Nekem 7 hónapja kezdődött és tart,remélem nagyon sokáig még.:) L/13
7/22 anonim válasza:
Nekem 2 és fél éve tart! :)
15/L
8/22 dorciiii válasza:
először 4 évesen voltam szerelmes de mondanom se kell rövid ideig tartott ez a szerelem részemről
9/22 rampapapam válasza:
7 éves és 3-3,5 évig tartott :)
10/22 anonim válasza:
Én 7 éves voltam azt hiszem és egy évig jártam az akkori fiú barátommal.
Sok olyan filmet láttunk amibe smaciznak és megpróbáltuk mi is,de eléggé nyálasra sikeredett..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!