Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet irántam?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, és mindig a közelemben van
A büfében a sorban is sokszor "véletlen" mellém áll.
Az a baj hogy érzem hogy miattam csinálja de nem tudom hogy mit érezhet..
Sokszor rá nézek de ő el néz...
De amikor nem nézem akkor meg néz
nov. 29. 19:27
1/14 anonim válasza:
Na,hát ez a szerelem első jele. Igazából csak próbálja eltitkolni az érzéseit de látszik rajta,hogy próbálkozik,hogy a közeledben lehessen. Tetszel neki. És ahogyan ez leírtad neked is tetszik...szóval szerintem próbálj vele beszélni🤗
2/14 A kérdező kommentje:
#1 értem köszönöm
nov. 29. 19:58
3/14 anonim válasza:
Így van, ahogy az első írja. ;) Ő kis szégyenlős típus, adj neki kis bátorítást, mondjuk mosolyt! Lányoknál ez a legerősebb fegyver ;)
4/14 A kérdező kommentje:
#3 Rendben köszönöm
nov. 29. 20:42
5/14 anonim válasza:
Nana. Ne éld bele magad, csak a hamburgeredre hajt. :D
6/14 A kérdező kommentje:
#5 meg akarja enni biztos
nov. 29. 21:15
7/14 anonim válasza:
Bezony. :D Vagy oda akarja adni a virslijét a hot dogából. :D
8/14 A kérdező kommentje:
#7 jó is az a hotdog. Jó ketchuposan, majonézesen, sőt még a pirított hagyma👌😍😫💯
nov. 29. 21:23
10/14 A kérdező kommentje:
#9 azt nem szeretem
nov. 29. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!