Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác és sokszor meg bámúlt meg ilyen mosolygósan nézett rám a hátam mögött de össze jött egy lánnyal akit már ismer engem nem. Lehet,hogy azért jött össze vele mert úgy érezte nála van esélye? Attól még irántam is érezhet szerelmet?
Figyelt kérdés
okt. 28. 21:36
1/7 anonim válasza:
Szerelmet? Csak azért mert megbámult? Ne viccelj már. Azt sem tudja ki vagy. Ráadásul mással van. Te tényleg ennyire buta vagy?
2/7 anonim válasza:
16 éven alul tilos ide regisztrálni.
Irány alukálni.
4/7 anonim válasza:
Tudod, ha tetszik neked, akkor jelezni kellett volna.
Mivel semmit nem jeleztél, úgy vette, hogy nem tetszik neked, akkor meg minek próbálkozzon?
5/7 anonim válasza:
Szerintem zavarta, hogy nem teszel vesszőket a hosszú, összetett mondatokba.
6/7 anonim válasza:
5: Összezavarták az új szavak. Kimásolta a korábban kiírt kérdését és kicsit kiegészítette.
Még háromszor ilyen, és nem lesz elég az oldal hogy megjelenítse.
7/7 anonim válasza:
Kérdező, itt csak bántanak.
Írhatsz privátot nyugodtan, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!