Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért tagadja le, hogy nem ismer?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadja le, hogy nem ismer?

Figyelt kérdés
Megírtam 5 év után a crushomnak, hogy bejött/bejön, hogy tovább tudjak lépni. Erre váltig állítja, hogy nem ismer, de az utcán folyamat bámul (nem azóta, hogy megírtam neki, hanem ebben az 5 évben nem egyszer volt rá példa), az anyukája is megismert már pedig nem is mutatkoztak be neki. A fiú volt az egyedüli aki EGY hét után megjegyezte a nevemet, mert egy osztályban voltunk és mikor vissza mentem 2 év után a suliba rögtön jött oda, hogy xy szia melyik osztályba kerültél stb. És próbálja nekem bemagyarázni, hogy nem ismer… és hogy a nevem és amiket le leírtam, hogy egy osztályba voltunk stb neki fogalma sincs … tudtam, hogy hülye de ennyire (?) a legtöbb közös ismerősünk, a barátai is ismernek … egy ilyet nem igazán tudnék be mesélni vagy be képzelni. Folyamat képet akart, hogy eszébe jusson. De nem küldtem neki ..
2021. okt. 28. 21:33
 1/3 A kérdező kommentje:
Mármint miért tagadja, hogy ismer (?) *
2021. okt. 28. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért kér képet, nincs a profilodon? Vagy kamuprofillal írtál? Utóbbinál hiheti azt, hogy valaki átakarja verni és jogosan. Jelentheti azt, hogy tényleg nem tudja ki vagy, mert nem jelentettél neki semmit.

A bámulásokat könnyen félreértelmezheted azzá aminek hinni akarod, hisz neked tetszik. Tehát még egy opció, hogy tudja ki vagy, viszont egyáltalán nem nézegett - vagy nem azért - és most gáznak tartja a helyzetet, így próbál elutasítani.

2021. okt. 28. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

3 opciót tudok elképzelni:

- Szivat.

- Tényleg nem ismer rád.

- Szándékosan nem akar rádismerni valami miatt.

2021. okt. 28. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!