Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy nagyon fura lány, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon fura lány, mit tegyek? Nem ismer személyesen, de függ rajtam?

Figyelt kérdés
Szóval ez a lány amúgy ilyen éjszakázós típus, de alapjáraton jókislány. És igazából érdekes, mert csak neten beszélünk, nem találkoztunk még, nehéz is lenne, de folyton rajtam függ, kéri, hogy írjak, legyek vele, meg hasonló. És ha írok, nem találkozik barátnőkkel, senkivel, sőt, kizár mindent, csak rám figyel, velem beszél. Vajon miért lehet ez?
2023. jan. 4. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Bejössz neki
2023. jan. 4. 17:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Na jó, de ennyire? Nem fura ez? Igazából kicsit félelmetes is.
2023. jan. 4. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Valamilyen hang vagy videóhívás volt már? Láttátok már egymást? Vagy csak szövegesen?
2023. jan. 4. 17:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Ő képet látott rólam, én általában hanghívást szoktam néha, és őt láttam már liveolni is.
2023. jan. 4. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is bejössz neki.
2023. jan. 4. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!