Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Belezugtam egy idosebb ferfiba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezugtam egy idosebb ferfiba, most mit csinaljak?

Figyelt kérdés

A ferfi 40 mult en pedig 16 vok. Fel eve tart a visszony, nagyon szeretem, tudom h nem lenne szabad mert tanú helyzet eleve.

Hogy tudnam elfelejteni?

nov. 29. 07:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Milyen helyzet?
nov. 29. 15:22
 12/16 anonim ***** válasza:
10%
Sehogy se tudod! Keress másik pasit es dugj vele igy lassan elfelejted!
nov. 29. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Amúgy miért kéne elfelejteni......

"mert tanú helyzet eleve."

ezt nem értem.

nov. 29. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13.: tanú=tabu valószínű az autocorrect belenyúlt a mondatba. :D

Kérdező: ugyan egy kicsit több dolgot elárulhatnál, hogy milyen helyzet ez: hogy alakult ki, milyen kapcsolatban vagytok egyébként, mi történt eddig és most mi a konkrét helyzet. Nehéz így bármit mondani, hogy csak ennyit írsz.

nov. 29. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Élvezd ki a helyzetet! De ne feledkezz el a védekezésről!
nov. 29. 23:39
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

Sztia, én is voltam hasonló helyzetben, 17 évesen belezúgtam egy 40-es férfibe, ő kezdeményezett beszélgetést, de én már előtte szerelmes voltam belé. Elvált, 42 éves volt és sztem csak beszélgetni ült oda hozzám, mert egyébként ismertük egymást látásból hisz minden nap láttuk egymást. Egy rövid ideig volt viszonyunk, de aztán rájöttünk, h hosszú távon úgysem működne.

Egyébként azóta is vonzódom az idősebbekhez, de már inkább kisebb korkülönbséggel, mert lenyűgözött az intelligenciája, tapasztalata és az, h igazi férfi, nem korombeli éretlen kisfiú.

Sztem ti is beszéljétek ezt így át, a jövőre nézve.

20L

dec. 2. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!