Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Belezúgtam a tanáromba mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam a tanáromba mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Észrevettem magamon hogy amikor nem látom egyre jobban hiányzik nekem és egyre jobban érzem azt hogy szeretem.Leszeretném szögezni hogy nem szeretnék ráhajtani.Elég komoly érzésim vannak iránta.Mielőtt beleszerettem akkor éppen kapcsolatban voltam.

Ami leginkább megfogott benne az a személysége.Tudom hogy nem pedofil és nem erőszakol meg senkit.Én sem gondolok +18-as dologra vele kapcsolatban, az engem hidegen hagy.Iszonyatosan beleestem és ezt közöltem is vele.Elfogadó és megpróbál segíteni nekem (tanácsal).Nagyon sok jele van annak hogy én tényleg beleszerettem de nekem nagyon fontos a boldogsága.Múltkor beszélgettem vele és csak is miatta próbálok megnyílni mások előtt.Az ő érdeke nekem az első.Azt mindenképpen tudom hogy viszonzatlan és tudom hogy nincs is felesége.Viszont számomra nem egy egyszerű ember.Ha csak a táblára ír már akkor kivagyok, minden bajom van.Ha csak papírra ír egy tollal már az nekem egy olyan érzés mintha valami nagy sztár lenne ott és írna.Én nem szeretnék neki bajt okozni úgyhogy nem is kezdek vele ki.Nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni se, arra is figyelek.Elfelejteni nem tudom.Már próbáltam más fiút keresni de nem jött össze a dolog mivel mindig a tanáromra gondolok és nem tudnék mással addig kapcsolatban lenni amíg szeretek valakit.A tanáromnak pedig nem is jövök be.Ez kizárólag csak is plátói szerelem.

Próbálom magam elfoglalni minden féle dologgal de mindig a tanáromra gondolok akármit csinálok és egyre gyorsabban ver a szívem és a levegővételem is kicsit gyorsabb.A férfi tanárom nincs 40 éves.Én meg idén leszek 16 éves éd lány vagyok.

Normális válaszokat szeretnék kapni.

2017. jan. 28. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez szinte mindenki életében előfordul legalább egyszer, ne aggódj. Az kifejezetten jó, hogy meg tudtad beszélni a tanároddal, így legalább már nem lesz benned az az érzés, hogy "mi lett volna, ha...". Szerintem, ha ilyen jól kezeli ezt a dolgot, és tanácsot adott, stb., akkor megbeszélheted vele azt is, hogy jelenleg milyen neked, nem tudsz mások felé úgy nyitni, stb. Biztos erre is lesz majd valami jó tanácsa, plusz megnyugtatólag fog rád hatni. De egyébként valahogy önmagadban kell ezt lezárnod, el kell fogadnod, hogy ő sem tökéletes, hogy nem csak ő létezik a világon, és rajta kívül még rengeteg olyan srác van, akinek járna esély, és akivel boldog lehetsz! Valójában ez inkább amolyan rajongás a tanárod irányába, meg kell próbálnod nem isteníteni őt tudatosan.
2017. jan. 28. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Első, velem ez soha nem fordult elő. Ez beteges.
2017. jan. 28. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Kedves #2: "Ez szinte mindenki életében előfordul legalább egyszer". SZINTE! Ergo, nyilván nem törvényszerűen MINDENKIVEL. Viszont az tény, hogy valóban rengeteg diák "szeret bele" valamelyik tanárába, te azon szerencsések közé tartozol, akikkel ez nem esett meg.
2017. jan. 28. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
A kapcsolatodbol remélem nem miatta léptél ki!?
2017. jan. 29. 05:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Néha elmondom hogy mit érzek iránta és a héten hétfőn is elmondtam és mondta hogy semmi gond, kitalálunk rá valamit.De azóta beszéltünk csütörtökön de erről nem beszélgettünk mi lenne a megoldás.

Hát igazából ha nem szeretek a tanáromba akkor is vége lett volna annak a kapcsolatomnak mivel egy 25 éves srácot egy 15 éves lány tart el kb és a fiú az anyukáján meg apukáján élősködik, munkája nincs és csak egy púp volt a hátamon a fiú.

Hogy beleszerettem a tanáromba csak egyre jobbam rávezetett arra hogy nem kellett volna a fiúval összejönnöm.

2017. jan. 29. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!