Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezugtam egy idosebb ferfiba, most mit csinaljak?
A ferfi 40 mult en pedig 16 vok. Fel eve tart a visszony, nagyon szeretem, tudom h nem lenne szabad mert tanú helyzet eleve.
Hogy tudnam elfelejteni?
szia, szerintem próbálkozz be nála ő is viszonozza ezt az érzést.
40 múlt F
Szia:)
Szerintem minél előbb zárd le
Tudom,hogy sokan azt mondják,hogy a kor csak egy szám és van esély blablabla,de ilyen helyzetben ez nem kivitelezhető
Teljesen más életszakaszban vagytok, valószínűleg ő már megállapodni akar, esetleg gyerek,te pedig most jössz ki abból a korszakból,hogy gyerek vagy és ebből később rengeteg probléma kialakulhat
Illetve nyilván idősebb férfiként vonzóbbak a fiatal lányok, nők,de te még kiskorú vagy és én ezt személy szerint nem tartom normálisnak,hogy ennyire fiatal kategóriára hajt emberünk
Majd lesz olyan ember,aki korodbeli és sokkal többet tud neked adni,mint ő,mert vele egy korosztályban lesztek
Ne dobd el a fiatalságod ilyen hamar és vigyázz magadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!