Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Belezugtam egy idosebb ferfiba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezugtam egy idosebb ferfiba, most mit csinaljak?

Figyelt kérdés

A ferfi 40 mult en pedig 16 vok. Fel eve tart a visszony, nagyon szeretem, tudom h nem lenne szabad mert tanú helyzet eleve.

Hogy tudnam elfelejteni?

nov. 29. 07:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem találkozol vele többet, mindenhol letiltod és a telefonszámát is blokkolod. Idővel pedig érdemes keresned egy normális srácot a saját korosztályodból, aki fel mer vállani téged, megérti a problémáidat, nem csak ürítésre használ és aki valóban szeretni fog.
nov. 29. 08:32
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Elfelejteni nem lehet, hiú ábránd.
nov. 29. 08:33
 3/16 anonim ***** válasza:
13%
Szia. Ha még nőtlen, nincs baj, csak szex ne legyen, ne vigyen bűnbe, de ha nős, akkor főleg. De ha nem a testiségről szól és nőtlen, akkor akár szép párkapcsolat, majd házassag lehet
nov. 29. 08:36
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
#3 Ezeket komolyan gondolod, vagy csak trollkodsz?
nov. 29. 08:43
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Idővel elmúlik. Tapasztalatszerzésnek biztosan jó!
nov. 29. 09:15
 6/16 anonim ***** válasza:
72%
Most zárd le, te még gyerek vagy, a pasi meg beteg, hogy ennyi idősen gyerekekhez vonzódik. 10 év múlva úgyis lecserélne téged egy új kiscsajra.
nov. 29. 09:17
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Ez csak a dominanciáról szól, neked meg valami apafigura kell.
nov. 29. 09:32
 8/16 anonim ***** válasza:
29%

szia, szerintem próbálkozz be nála ő is viszonozza ezt az érzést.

40 múlt F

nov. 29. 10:56
 9/16 anonim ***** válasza:
81%

Szia:)

Szerintem minél előbb zárd le

Tudom,hogy sokan azt mondják,hogy a kor csak egy szám és van esély blablabla,de ilyen helyzetben ez nem kivitelezhető

Teljesen más életszakaszban vagytok, valószínűleg ő már megállapodni akar, esetleg gyerek,te pedig most jössz ki abból a korszakból,hogy gyerek vagy és ebből később rengeteg probléma kialakulhat

Illetve nyilván idősebb férfiként vonzóbbak a fiatal lányok, nők,de te még kiskorú vagy és én ezt személy szerint nem tartom normálisnak,hogy ennyire fiatal kategóriára hajt emberünk

Majd lesz olyan ember,aki korodbeli és sokkal többet tud neked adni,mint ő,mert vele egy korosztályban lesztek

Ne dobd el a fiatalságod ilyen hamar és vigyázz magadra

nov. 29. 11:52
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
Zúgj ki
nov. 29. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!