Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem lehet az ennyém, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet az ennyém, de halálosan belezúgtam! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mentem haza és egy fiúval találkoztam a buszon. Véletlen nekem jött és tök kedves, meg helyes volt. Leültem egy szabad helyre úgy hogy pont rájuk lássak. Nagyon sokszor rám nézett és kedvesen mosolygott. Még úgy nagyából halottam is mit beszélgettek! Pont az ideálom volt. Én 14, ő 15-16 körül lehetett. A nevét sem tudom!

Most mit csináljak? 😞

2016. márc. 16. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetsz belé szerelmes, ha csak külsőre ismered:)

Nekem is volt ilyen, többször is, hidd el, el fog múlni:) Addig pedig gondolj rá, mert nagyon jó, nem? Én is napokig Vele álmodtam, majd rájöttem, hogy semmi nem lehet, és egy idő múlva elmúlt!:)

2016. márc. 16. 20:32
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem vannak ilyenek a csajokkal :D 2-3 napig rajta agyalok de ugysem fogom rairni ha megtalalom se :D majd elmulik :D addig meg gondolj ra nyugodtan elobb utobb ugyis elkopik :D
2016. márc. 16. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!