Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki?

Figyelt kérdés
Egy lányt sokszor rajta kaptam már hogy engem néz, és amikor rá nézek akkor elveszi egyből a szemét rólam. Azt is észre vettem hogy amikor a közelébe vagyok akkor másabb lesz és próbál úgy helyezkedni hogy közelebb legyen hozzám, és felém néz. Nekem tetszik ő,de legutóbb is az volt, hogy elhittem hogy tetszek egy lánynak, és megtudta hogy nekem tetszik ő, és aztán elmondta hogy nem én tetszek neki. (Bocsánat a sok "tetszik" szó miatt) 16F-16L
nov. 15. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ezek alapján amúgy arra tippelnék, hogy bejössz neki, de ez csak egy tipp. Ha beszélgetni kezdenél vele, akkor sok dolog kiderülhet.
nov. 15. 23:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem kezdj el beszélgetni vele. De ebből ítélve, szerintem bejössz neki
nov. 16. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:
hát a helyes döntés az lenne h oda mész hozzá és beszélgetsz vele. de nem akarok álszent lenni én nem csináltam anno semmit.
nov. 16. 17:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!