Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek nektek a fekete bőrű lányok?
Figyelt kérdés
Volt is már tapasztalatotok velük?nov. 10. 14:00
31/37 anonim válasza:
Én buliban táncoltam egy francia cserediákkal 2020 februárjában, és bomba volt, vékony és dögös izmos combjai voltak. mikor kimentünk beszélgetni még egy smár is elcsattant, huncut volt ki akarta próbálni egy magyar sráccal. a bőre finmom puha volt, gyönyörű szemei. Ha eszembejut hughh.. elkalandozok :D
több nem történt ez van 😥
32/37 anonim válasza:
29, Hát ez az! Undorító, ami itt megy, le lehet emiatt pontozni, hogy felszólalok, de azért na.
18/l
33/37 anonim válasza:
inkább itt adják le a stresszt mint otthon.. még nem érted mer 18 éves vagy de később megfogod.
34/37 anonim válasza:
Azt viszont már most értem, hogy a gyakorin való rasszista megjegyzések írása nem jó stresszlevezető módszer.
35/37 anonim válasza:
#33 a lényeg az lenne, hogy ne egymáson adjuk le, mert akkor mindig hatványozódik az ingerültség, amit a következő ember fejére zúdítunk, és így, ha nem is (feltétlenül) közvetlenül, de otthon is csattan az ostor😀
36/37 anonim válasza:
meg legyen kolbászból a kerítés mindenkinek meg minden napra jusson bomba nő jójó.. álmodozzunk.
37/37 anonim válasza:
mi az hogy.. fekete popsi.. nagyon szexi! azok a telt szilvaszínű ajkak is, jó az alakjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!