Lányok, nők! Nektek bejönnének ezek a ruhák egy pasin?
Figyelt kérdés
Jól néznének ki így együtt vagy inkább semmiképp?
Vagyis egy fekete elegánsabb stílusú ing, olyan modell, amit kitűrve kell hordani, így felgyűrt újjal, egy szűk szárú (nem annyira mint a képen látható) fekete farmer valamint egy pár ilyen csizma. Márkás ruhákról volna szó, nem egy rossz minőségű fekete ingről.
Nézhet valaki jól ha tiszta feketébe van?
2018. ápr. 13. 17:26
1/13 A kérdező kommentje:
ujjal*
Bocsánat (autokorrekt).
2018. ápr. 13. 17:37
2/13 anonim válasza:
Nekem a cipő nem tetszik de ízlés kérdése..:D amúgy szerintem igen,nézhet ki valaki jól tiszta feketében is..;)
3/13 A kérdező kommentje:
Értem, és ha nincs betűrve az ing mert eleve túl rövid ahhoz, hogy betűrjem, azzal úgy nincs probléma?
2018. ápr. 13. 17:40
5/13 anonim válasza:
Ez az ing rendben van. Azért jó betűrni, mert alapból alacsony pasin csak még jobban rövidít a hosszú ing, levágja a lábat. De ez az ing okés.
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor jó, én egyébként is 185 vagyok, hosszú lábakkal ráadásul.
2018. ápr. 13. 19:40
7/13 anonim válasza:
Az ing és a gatya tetszik de a cipő szerintem nagyon lányos
8/13 anonim válasza:
Aki a hosszú ujjú inget úgyis csak feltűri, az még nem hallott a rövid ujjú ingekről? Vagy rövid nadrágban is úgy jár, hogy a hosszú nadrágját tűri fel térd fölé?
9/13 A kérdező kommentje:
A rövid ujjú ing szerintem elég gagyi. Egy feltűrt hosszú ujjú viszont nagyon férfias tud lenni.
2018. ápr. 13. 20:18
10/13 anonim válasza:
Tetszik a férfin, de nem nyári melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!