Iskolás lányok nektek bejönnének az ilyen "titkos hódolók", akiket nem ismertek, csak leveleket meg hasonlókat kaptok tőle? (többi lent)
Figyelt kérdés
És ha igen akkor mit kapnátok szívesen? És ha már beleszerettetek, és megmutatná magát és olyan valaki volna akiről rossz a véleményetek akkor mit csinálnátok?
(Mielőtt bárki élcelődne, nem csináltam ilyet, nem is tervezem csak kíváncsi vagyok.)
Mindenki légyszi nemet és kort. Kössz: F/15
2013. aug. 26. 23:34
2/16 anonim válasza:
Nem..ha valakinek tetszek akkor mondja a szemembe.
3/16 anonim válasza:
aranyos dolog, de én inkább nem kérek belőle. ahogy az előző írta mondja meg. miértelme? semmi
4/16 anonim válasza:
nagyon valószínű hogy egy lány beleszeret egy szerelmes levélbe... menj aludni p*csömöccse
5/16 anonim válasza:
En ruhellem. Olyan bena. Raadasul azt bizonyitja, hogy a fiu gyava. Nem is kicsit.
14/L
6/16 anonim válasza:
Ilyennel is még csak filmekben találkoztam
7/16 anonim válasza:
Aranyos, de inkább ne. Ha csak nem nyílt titok, hogy ki az.
8/16 anonim válasza:
Aranyos, kedves meg minden de igaza van az előttem lévőknek, inkább mondja a szemembe. Meg én az egész osztály írását ismerem, szóval nem lenne hosszú életű. 13/L
9/16 anonim válasza:
Én nagyon megijednék xD vagy azt hinném, hogy valaki csak szórakozik velem:s
10/16 A kérdező kommentje:
Az írás képre még ott van a nyomtatott szöveg.
2013. aug. 27. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!