Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk ti mennyire kattantok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti mennyire kattantok ki ha barátnőtöknek pasik olyat írnak hogy " húú milyen szexi vonzó nő vagy " meg hasonlókat? Féltékenyek vagytok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Öszintén szólva én a falra mászok tőle !
2013. ápr. 3. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
miért lennék?:D
2013. ápr. 3. 14:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
bóknak veszik hogy más férfiak is elismerik milyen szép és szexi, vonzó barátnője van. Amíg nem nyúlnak hozzád mindaddig
2013. ápr. 3. 14:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát én kikattanok tőle elég rendesen .
2013. ápr. 3. 15:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keresel egy csúnya, visszataszító nőt? Annak nem fognak ilyeneket írni, próbáld ki. ;)
2013. ápr. 3. 15:01
 5/12 anonim ***** válasza:
ja, én félreértettem.. azt hittem h te is lány vagy és féltékeny vagy, amikor a barátnőidet dicsérik. mellesleg meg miért ne irhatnának ilyesmit? ez nem jelent semmit, mert nem ő idézte elő, nem válaszol rá, stb.. de hol irtak ilyet?
2013. ápr. 3. 15:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Mert szeretem a barátnőmet nem hagynám ott senkiért csak olykor ha ilyen van előjön a féltékenységem .
 7/12 anonim ***** válasza:
de miért jön elő?
 8/12 A kérdező kommentje:
De válaszolt rá igaz nem ő idézte elő .
2013. ápr. 3. 15:04
 9/12 anonim ***** válasza:
akkor meg nyugi:) mindig is lesznek pasik körülötte, ahogy körülötted is csajok, de amig nem kölcsönös, addig no para...
2013. ápr. 3. 15:12
 10/12 A kérdező kommentje:
Ő is ugyan úgy kiakad ha kommentelnek
2013. ápr. 3. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!