Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Barátnőtöknek egy topmodell kinézetű, gyönyörű arcú lányt vagy egy kicsit duci, kevésbé szép arcú lányt választanátok?
...amennyiben a bombázó csaj sokat csacsogó, ám állandóan magáról beszél inkább, témái sablonosak. nem igazán tud poénkodni. s
... míg az átlagos, nem szép arcú, ducibb csaj vagány, nagyon humoros, mindig lehet vele röhögni, + értelemben bolond, bármikor fel tud vidítani.
Ha egyikbe sem vagyok szerelmes akkor az 1-est választom.
Egyéb esetben azt akibe szerelmes vagyok.
Ha hosszútávú kapcsolatot szeretnél akkor nagyon egyik sem. Az első tuti nem, mert ahogy olvasom csak a külseje az előnye.
A második talán, jól kijössz vele, kár hogy kívülről nem tetszik. De hosszú távon a szép belső takarja a külsőt. Ugyebár a szerelem vak.
nem kategorizálom be, nyilván a 2 között még ezeregymilliárdnyi alternatíva létezik, de itt és most ez a kettő van terítéken.
nem unatkozás gyanánt írtam ki a kérdést, hidd el és nem véletlenül most ezt a két lehetőséget adtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!