Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Barátnőtöknek egy topmodell kinézetű, gyönyörű arcú lányt vagy egy kicsit duci, kevésbé szép arcú lányt választanátok?
...amennyiben a bombázó csaj sokat csacsogó, ám állandóan magáról beszél inkább, témái sablonosak. nem igazán tud poénkodni. s
... míg az átlagos, nem szép arcú, ducibb csaj vagány, nagyon humoros, mindig lehet vele röhögni, + értelemben bolond, bármikor fel tud vidítani.
6! jót röhögtem
kedves kérdező, kövér = duci, ezért írta az egyik kérdező
miért ezzel foglalkozol, ismerkedés után majd elválik
ezt így nem tudja megítélni senki, csak a saját képzelete és a leírás alapján dönt, ebből levonni következtetést nem lehet, sajnálom
minden férfi más, mindenkinek más a zsánere, az is előfordul, hogy valaki még sem azt választja N
A modellt néha megdugnám, akár szexkapcsolat is jó, a ducival meg jóbarátok lennénk! :)
Barátnőnek egyiket sem... :/
én hosszabb kapcsolatra tuti azt választanám aki jobb az ágyban! szal lehet h a bombázó csajt mert mégiscsak jobban felizgat. de ha az ágyban is sablonos akkor nem kéne!
ha a duci elég perverz hozzám, akkor miért is ne? csak azért kell h találjak benne vmi szépet... mondjuk lefogyhatna v ilyesmi... ha nem szép az arca sminkeljen... annyi lehetőség van... egy trampli csaj semmiképp se kell :/ ducin is lehetne egy nő vonzó, csak általában tramplik mind :(((
Köszi a válaszokat...
Természetes, hogy hosszabb ismerkedés kell, hogy valaki eldöntse melyiket választaná, de itt most nem állt fent ez az opció, első benyomás alapján kellett dönteni, a kérdést is így írtam ki. ez az első benyomás, ki melyiket fogadná el.
azt hiszem egyértelműek a válaszok.
A kérdést egy kis kutatómunkám kapcsán írtam ki, ami egy tanulmányhoz készül. nyilván elég kevés választ kaptam ahhoz, hogy bármilyen következtetést ebből le lehessen vonni, így nem is rakom bele ezt az elemzést, de segítségként jól jött azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!