Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyire probléma, hogy a barátnőtöknek mindenhol ott van a hajszála?
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 23:17
2/26 anonim válasza:
az a legjobb, mikor hazamegy a csajod, beállsz a zuhany alá és a golyóid rejtekéből szeded elő a hajszálait
4/26 anonim válasza:
csefy olyanokat írsz h már sírok a röhögéstől...
5/26 anonim válasza:
Amíg nem a kajámból szedem ki, addig nem zavar. A többit porszívóval el lehet intézni.
7/26 A kérdező kommentje:
Akaratán kívül ott marad az ágyba, kocsiba, sokszor a szátokba vagy az előbb írt zuhanyzós esetbe stb. :D
2013. márc. 13. 23:21
8/26 anonim válasza:
Hát engem kiakaszt. Főleg a tusnál van ez a probléma. De a haja még annyira nem is gáz. Mikor tartósan összejöttünk szabaddá tettem neki egy polcot a fürdőben és ma már ott tartunk, hogy enyém az a kis polc és övé a többi. Pl ma reggel fogmosásnál akadt a kezembe egy olyan flakon amiről nem is tudtam eldönteni, hogy mi van benne, de mikor megláttam az árát,majdnem lefordultam a wc-ről. De nem csak a tisztasági szerekkel van ez, hanem kb mindennel. Olyan mintha nem is látszódna azon a lakáson, hogy egy férfi lakik benne.
9/26 anonim válasza:
Engem az ember mindig megkér, hogy drágám, szedd össze a hajadat, legyél szíves :D
Szerintem a legtöbb pasit idegesíti a széthullatott hajszál, valahol meg is értem. Ha a mosdóban lehullik, ott marad, párnákon... , még idegesítőbb lehet (még nekem is az), ha egy heves fizikai kontaktus után az arcáról szedegeti le más haját, még engem is idegesít, pedig lány vagyok. Viszont ha a pasimnál vagyok, mindig kínosan ügyelek, hogy a fürdőben ne hagyjak egy szál hajat se, ha pedig valahol észrevesz egyet, szól, hogy szedjem össze. Igazából én ezen nem akadok fent, röhögve összeszedem és kidobom.
21L
10/26 anonim válasza:
Vizuális típus vagyok,elképzeltem,ahogy a 8-as sz@rás közben olvassa a flakont és leborul X'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!