Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok mennyire probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mennyire probléma, hogy a barátnőtöknek mindenhol ott van a hajszála?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 23:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne probléma?
2013. márc. 13. 23:18
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
az a legjobb, mikor hazamegy a csajod, beállsz a zuhany alá és a golyóid rejtekéből szeded elő a hajszálait
2013. márc. 13. 23:18
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy kopasz csaj?
2013. márc. 13. 23:19
 4/26 anonim ***** válasza:
csefy olyanokat írsz h már sírok a röhögéstől...
2013. márc. 13. 23:19
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem a kajámból szedem ki, addig nem zavar. A többit porszívóval el lehet intézni.
2013. márc. 13. 23:20
 6/26 anonim ***** válasza:
49%
xxD
2013. márc. 13. 23:20
 7/26 A kérdező kommentje:
Akaratán kívül ott marad az ágyba, kocsiba, sokszor a szátokba vagy az előbb írt zuhanyzós esetbe stb. :D
2013. márc. 13. 23:21
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem kiakaszt. Főleg a tusnál van ez a probléma. De a haja még annyira nem is gáz. Mikor tartósan összejöttünk szabaddá tettem neki egy polcot a fürdőben és ma már ott tartunk, hogy enyém az a kis polc és övé a többi. Pl ma reggel fogmosásnál akadt a kezembe egy olyan flakon amiről nem is tudtam eldönteni, hogy mi van benne, de mikor megláttam az árát,majdnem lefordultam a wc-ről. De nem csak a tisztasági szerekkel van ez, hanem kb mindennel. Olyan mintha nem is látszódna azon a lakáson, hogy egy férfi lakik benne.
2013. márc. 13. 23:21
 9/26 anonim ***** válasza:
95%

Engem az ember mindig megkér, hogy drágám, szedd össze a hajadat, legyél szíves :D

Szerintem a legtöbb pasit idegesíti a széthullatott hajszál, valahol meg is értem. Ha a mosdóban lehullik, ott marad, párnákon... , még idegesítőbb lehet (még nekem is az), ha egy heves fizikai kontaktus után az arcáról szedegeti le más haját, még engem is idegesít, pedig lány vagyok. Viszont ha a pasimnál vagyok, mindig kínosan ügyelek, hogy a fürdőben ne hagyjak egy szál hajat se, ha pedig valahol észrevesz egyet, szól, hogy szedjem össze. Igazából én ezen nem akadok fent, röhögve összeszedem és kidobom.

21L

2013. márc. 13. 23:24
 10/26 anonim ***** válasza:
97%
Vizuális típus vagyok,elképzeltem,ahogy a 8-as sz@rás közben olvassa a flakont és leborul X'D
2013. márc. 13. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!