Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok mennyire probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mennyire probléma, hogy a barátnőtöknek mindenhol ott van a hajszála?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 23:17
1 2 3
 21/26 Shai-Hulud ***** válasza:

Nálunk ilyen nem fordul elő.

Már megkopaszodott.

Azt mondja, tőlem hullott ki az összes haja. :-(

2013. márc. 13. 23:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Én a kád szélére ülök, ha fogat mosok, csak az áll popsira! Ülve a király :)

2013. márc. 13. 23:34
 23/26 anonim ***** válasza:

Jókat röhögök itt a válaszokon :DD

Egyébként én nem értem miért lenne zavaró, én inkább összeszedegetném is csinálnék a hajából egy voodoo figurát vagy valamit :PPP

2013. márc. 14. 00:10
 24/26 anonim ***** válasza:
Az exem mindig megjegyezte, hogy mindenhol a hajamat talalja, pedig igyekeztem osszeszedni, foleg a furdoben.
2013. márc. 14. 08:16
 25/26 anonim ***** válasza:

Valamelyik nap ezzel jött haza a pasim:

"Drágám, elegem van a hajszálaidból! Jött ma az irodába egy szuper jó csaj, elkezdtem vele flörtölni. Tök jól alakult minden, amíg le nem vettem a zakóm. Utána elutasítóvá vált. Amikor elment, akkor vettem észre, hogy az ingem tele van a hajszálaiddal.

Tönkreteszed az életem, hogy csajozzak így?"

Mindezt persze halálkomolyan előadva. Én szakadtam a röhögéstől. Azóta reggel, mielőtt elindul, még csekkolom az ingét, és ha találok rajta hajszálat, mindig mondom, hogy "várj, leszedem, nehogy emiatt ne sikerüljön a csajozás" :D

Egyébként utálja, hogy mindenhol ott van a hajam. Én is utálom. De nem tudok vele mit tenni,max. annyit, hogy mindig összefogom.

2013. márc. 14. 12:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Nincs most barátnőm viszont van anyám... És idegesít, mert hullik eléggé a haja és mindenhol az van :S 1x biciklimet szereltem és még a lánckerékre rátekeredve is találtam.
2013. márc. 14. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!