Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Felsorolásszerűen leírom, h mit kell tudni rólam:

1 - évek óta nem volt barátnőm, csak így néha-néha 1-2 szexpartner.

2 - 2 hónapja van barátnőm.

3 - azt már megszoktam, hogy napi 2 szexnél több nekem nem megy, ez van, de legalább sokáig bírom.

4 - imádom a szexet, azzal nincs baj, néha amikor vártam, h feljöjjön végre az egyik partnerem, már előtte állt

Problémáim:

1 - kb most 2 hónap után bnőmnél eljutottam odáig, h heti 2 alkalommal szexelünk csak.

2 - ez azért van, mert már kevésbé kívánom, mintha unalmas lenne.

3 - DE nagyon imádom, szakítani biztos nem akarok vele, mert nagyon jó vele lenni.

4 - szex közben is érzem, h ha próbálom sokáig csinálni, azt is megunom, és elmegy a kedvem a szextől, lelankad, mintha ennyi elég lenne nekem, és már nem is kívánom a szexet.

5 - van, hogy másra kell gondolnom olyankor, hogy végül el tudjak menni.

6 - ha van 1-2 nap, amikor nem találkozunk, össze vissza magamhoznyúlok, és komolyan mondom, jobbat élvezek úgy, mint vele.

Most gondolhatnátok arra, hogy biztos ronda, meg hogy béna az ágyban, de most jön Ő:

1 - nagyon jó a teste, van jó cicije, popója, arca is nagyon szép, tehát szép csaj!

2 - szexben is szinte mindenben benne van, bármikor bekapja, bármikor szexelne.

3 - meg is lettem 1x már szólva, hogy nem kívánom, h ilyen kevésszer szexelünk?

Na most ilyenkor mi van velem?? Régen ő is csak szexpajti volt fél-1 évig, és vele is az volt, h nagyon állt, olyan jókat nyomtunk, h eszméletlen. De mióta járunk, alig kívánom szexügyileg. Valahogy egyre kevésbé tudok úgy ránézni, mint egy alap csajra az utcán, és ez ellen nem tudok mit csinálni! Ha ránézek bnőmre, majd egy hasonló kaliberű csajra az utcán, akkor legszívesebben azzal a másik csajjal szexelnék. De persze ilyet nem teszek meg.

Valami tanács, hogy hogy tudnám ezt visszafordítani, hogy úgy kívánjam mint régen?

Köszi, ha elolvastad!

2013. márc. 13. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:
47%

Szivesen!

Hát talán rátok fér a változás, a barátnőd váltson hajszínt esetleg.. meg hasonlók :))

2013. márc. 13. 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Nos , amiket leírtál, panaszra semmi okod, tess! :D

De lehet, hogy a változatosság hiányzik az életedből, ami régen megvolt. Hirtelen mindig egy csajjal csinálni...

2013. márc. 13. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!