Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Iskolás lányok nektek bejönnén...

Iskolás lányok nektek bejönnének az ilyen "titkos hódolók", akiket nem ismertek, csak leveleket meg hasonlókat kaptok tőle? (többi lent)

Figyelt kérdés

És ha igen akkor mit kapnátok szívesen? És ha már beleszerettetek, és megmutatná magát és olyan valaki volna akiről rossz a véleményetek akkor mit csinálnátok?

(Mielőtt bárki élcelődne, nem csináltam ilyet, nem is tervezem csak kíváncsi vagyok.)

Mindenki légyszi nemet és kort. Kössz: F/15

2013. aug. 26. 23:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10# Igaz. Erre nem gondoltam :)

8# voltam

2013. aug. 27. 01:35
 12/16 JohniDaren ***** válasza:
Én nem, inkább félnék, honnan tudjam hogy nem egy 40 éves pedofil írta?
2013. aug. 27. 09:49
 13/16 anonim válasza:
Haaaat, nem tudom, kedvesnek hangzik, szívesen kapnék apró csokit, vagy valamit, de az illetőről az lenne az 1. véleményem, hogy valami negatív dolog miatt nem meri magát felvállalni, fél, hogy nem elég jó a lánynak, stb.
2013. aug. 27. 14:40
 14/16 anonim válasza:

Szerintem is aranyos lenne meg minden, de nekem egyáltalán nem jönne be. Ha tetszem neki, mondja a szemembe!

Végül is... én megérteném.

És ha kinyomtatja a levelet akkor még gyávább. Nem?

De előbb utóbb úgy is össze kell szednie magát és elmondani az igazat.

2013. aug. 27. 15:24
 15/16 anonim ***** válasza:
sztem tok jopofa, habar valaszolni nem valaszonlek egy ilyen levelre, es igaz h jobb szeretem azt amikor egy ember beszel hozzam es nem egy levelet kell elolvasnom, foleg nem nyomtatottat, plusz h nem tetszik a fiu aki irja akk nem is erdekelne a dolog :/ habar szeretem a csokit :D
2013. aug. 27. 19:14
 16/16 anonim ***** válasza:
fuu én nagyon örülnék neki ^^ ha rossz a véleményem róla, akkor megismerném jobban :P
2013. aug. 27. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!