Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek nektek a fekete bőrű lányok?
Figyelt kérdés
Volt is már tapasztalatotok velük?nov. 10. 14:00
11/37 anonim válasza:
Kik ezek az idióták, akik itt megjelentek?
12/37 anonim válasza:
Természetesen nem.
Magyar vagyok, nem turista.
13/37 anonim válasza:
Lányként írom, szóval nem szexuális értelemben mondom ezt, de nekem igen, a legtöbb akit láttam gyönyörű volt
Nekem egyébként pont hogy jobban tetszik a természetes hajuk, mint a vasalt, főleg ha összefogják egy kendővel
16/37 anonim válasza:
Egzotikusak, és sokszor jobbak a testarányaik, vékonyka felsőtest, csípő és bomba fenék. 😏 bejönni bejönnek.
de a kultúra meg a felfogás miatt kapcsolatban.. hááát nem tudom.
17/37 anonim válasza:
miért kelett lepontozni azért mert azt írtam h nem? ez egy eldöntendő igen/nem kérdés volt. nem fejtettem ki, nem voltam rasszista nem szidtam a feketéket semmi bajom nincs velük egyszerűen nem gerjedek rájuk. miért baj ez? ha most azt mondom h nekem a kövér nők jönnek be és a vékonyak nem akkor is szarházi vagyok?
19/37 anonim válasza:
Hogy mik, gyönyörűek? Ezek???
Ez ám az ízlés... fújj.
20/37 gabor49 válasza:
teljes fekete nem a kreol/félvér/ igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!