Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bejönnek nektek a fekete bőrű...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek nektek a fekete bőrű lányok?

Figyelt kérdés
Volt is már tapasztalatotok velük?

nov. 10. 14:00
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon ritka az olyan, aki azok közül szép is.

Aki meg ebbe bele tartozik, az is olyan, mint állatkertben a zsiráf. Szép, szívesen megsimogtanád, esetleg játszanál is vele, de azért otthonra nem kellene.

nov. 11. 07:16
 22/43 anonim ***** válasza:
0%
Paplan száj, nagy valag, fél méter távolság a szemek között, nyomott széles orr, foltos bőr, véreres szemek, erős szagok, hombár formátlan homlok, fanszőrzet haj. Köszönöm, nem kérek belőle.
nov. 11. 09:50
 23/43 anonim ***** válasza:
15%
Persze szexrabszolgának jok lennének.
nov. 11. 11:55
 24/43 anonim ***** válasza:
36%

Nekem alapvetően nem jönnek be, ennek ellenére volt már tapasztalatom velük. Az egyik félvér volt így nem voltak meg a klasszikus feka karakterei, másik kettő meg még amikor Brazíliában dolgoztam.

Nem mondom, nem volt rossz velük az ágyban meg alapvetően szórakoztazóak, kimondottan életvidámak de ezen kívül semmi extra..

nov. 11. 14:06
 25/43 anonim válasza:
100%
Bejönnek,egzotikusak...
nov. 11. 14:21
 26/43 anonim ***** válasza:
60%

A 21es tökéletesen leírta.

Ágyban jó 1-2x, de örökre nem kellene

nov. 11. 15:57
 27/43 anonim ***** válasza:
0%
22,23 főleg 22, jó hülye vagy xd
nov. 11. 19:38
 28/43 anonim ***** válasza:
78%

Azok a fekete popsik...aghjj anyám borogass. sztem nagyon szépek! ismerek 2 egyetemistát. meg ugye neten is vannak anyagok :D

én a szemüket szeretem, nagyon szép a szemük, meg iszonyat dögösek, már amelyikük vékony típusú

tennék fel linket olyan afro amerikai, meg afrikai szépségekről hogy leestek a székről,de ugye átmentek nevelőtisztbe itt egy ideje.

nov. 11. 20:12
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Az teljesen rendben van, ha nektek nem ez az ideálotok, sőt, egyáltalán nem is tartjátok vonzónak, de hogy beszélhettek így róluk?
nov. 11. 20:19
 30/43 anonim ***** válasza:
43%
Kéne venni a piacon eggyet otthonra házi inasnak jo lenne maszirozhatna miközben nézem a tv-t. :D
nov. 11. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!