Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Poénkodott a srác vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Poénkodott a srác vagy nem?

Figyelt kérdés
Van 1 fiú aki tetszik nekem. Az egyik barátnőmnek elmondtam hogyha ez a fiú elhivna moziba szívesen elmennék vele, aztán ezt lány elmondta a srácnak. A srác meg nekem , onnan tudom ezt, aztán később valamikor kérdezte a srác hogy mozi? Kérdezem hogy komolyan kérdezi mondja hogy tudod amit a barátnőd mondott nekem. Nekem ebből az jött le hogy nem vette komolyan hogy a barátnőm mit mondott neki mivel nem tőlem hallotta. Aztán most valamelyik nap volt hogy végeztünk a munkahelyen és vártuk a többieket, még ott ült mellettünk az egyik haverja és kérdezi tőlünk hogy elfáradtunk -e, aztán külön nekem mondta hogy alig látott ugye mivel különböző pályán dolgoztunk aznap. Aztán beszélt hozzám én meg nem hallottam meg és mondja hogy jó akkor nem beszélgettünk. Aztán ketten maradtunk, és kérdezi hogy na akkor Anna most mozi, én meg nem tudtam eldönteni hogy komolyan kérdezte-e vagy nem és mondom neki hogy nem. Aztán azt mondja hogy ez most rosszul esett neki, rá pár másodperccel később meg azt hogy amúgy nem csak úgy tesz mintha szarul esett volna neki+ kínjában nevetett. Mindig mikor rám nézz mosolyog, megnevetett. Próbál velem beszélgetni.

tegnapelőtt 21:34
 1/4 A kérdező kommentje:

Mit gondoltok erről a szituációrol?

Szerintetek bejövök neki?

tegnapelőtt 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
Nem poénkodott. Csak bátorságot kapott elhívni téged randizni, miután megtudta ezt a mozis dolgot.
tegnapelőtt 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
tegnap 07:52
 4/4 anonim ***** válasza:
46%
Nem ez a legfontosabb kérdés, amit feltettél
tegnap 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!