Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor komolyan kérdezte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor komolyan kérdezte a srác vagy csak viccelt?

Figyelt kérdés

Dolgoztunk, aztán amikor végeztünk 10 óra volt, ugye mindenki aki akkor végezz összeszoktunk gyűlni, aztán csak ketten maradtunk és megkérdezi hogy na akkor xy a nevemet mondta és kérdezi hogy most mozi?

Én meg nem tudtam eldönteni hogy komolyan kérdezi vagy csak poénkodik és modnom nevetve hogy nem . Aztán erre azt mondta hogy ez most rosszul esett neki, aztán meg azt amúgy, hogy nem és csak úgy tesz mintha rosszul esne neki. Meg olyat mondott még hogy ma alig látott mert ugye különböző pályán dolgoztunk. Meg mindig mosolygott is meg ilyenek. Aztán beszélt nekem én meg nem halottam amit mondott és nem válaszoltam neki és tökre ki akadt mert aki meg szemben ült velem neki válaszoltam.

tegnapelőtt 22:46
 1/4 anonim válasza:
49%
Attól függ. Ha van hol filmezni, adott a helyszín és a lehetőség... ?? ;)
tegnapelőtt 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
A srác össze-vissza beszélt, így esélytelen megválaszolni ezt a kérdést.
tegnapelőtt 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Milyen rossz leimátkozni a nőket, mennyit kell némelyikhez össze-vissza beszélni.
tegnap 01:12
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan kérdezte de viccnek álcázta

Valós hogy tetszel neki, de ezek után nem hiszi hogy van esélye

Zavarba jött és már elvesztette a fonalat a saját tervében

Ha te mégis szeretnél tőle valamit legközelebb ha egy ilyen helyzet van te is visszakérdezhet hogy "akkor mi is a helyzet a mozival? Menjünk?"

Ha igent mond akkor megbeszéltek egy időpontot

Ha nemet akkor tudod hogy te adtál neki esélyt de nem élt vele, lezárt ügy

Veszteni valód nincs

tegnap 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!