Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túltehet az elsőn?
Figyelt kérdés
Mindenkinek van első szerelme...Idővel meg lehet valakit úgy szeretni,hogy az első semmissé váljon,és nem az első legyen az igazi,hanem a jelenlegi?nov. 3. 23:50
1/5 anonim válasza:
Az első nem feltétlenül az igazi, ugyan akkor még mindig emlékszem az elsőre, és soha nem is fogom elfeledni. 31/F
2/5 anonim válasza:
Azt mondják, hogy az elsőt sosem felejti el az ember. Ettől függetlenül lehet simán, hogy egy későbbi partner iránt erősebbek az érzelmei, mint amilyenek az első iránt voltak.
3/5 anonim válasza:
Nekem az első volt a leggyengébb érzelem, és ahogy lettek komolyabb kapcsolataim, úgy éreztem egyre erősebb érzelmeket. A mostani a csúcs, ennyire még nem szerettem senkit. 50 éves vagyok és 2 éve vagyok vele.
4/5 anonim válasza:
Mindenkinél semmisé válik az első. Sőt még a második is.
5/5 A kérdező kommentje:
Ezeket olyan jo olvasni,mert en 20 eves vagyok,es varok az igazira😄szeretnek valakinek az igazi lenni.De manapsag tul sokan csalodnak,es mar nem lehetsz igazan fontos valakinek.
nov. 4. 18:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!