Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem a srácnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem a srácnak?

Figyelt kérdés
Mondjuk mikor 1 légtérben vagyunk akkor akkor mindig ha van valami és ha többen vannak ott körülöttünk akkor az én nevem mondja és nem azokét pedig vannak ott más lányok is. Legyen az akár valami szívatás vagy akármi. És azt vettem észre hogy sokszor kíváncsi a reakciókra utána és rám nézz és mosolyog közben. Ha együtt dolgozunk és elmegy mellettem mindig mondja hogy szia xy a nevemet mondja és mosolyog közben. Mondta 1x látott sírni hogyha bármi van akkor ő itt van nekem. Mondta ma hogy mindig szét szekal és mondom neki én ezeket nem veszem fel erre megszólal hogy nem kell sokat hajolgatnom ilyen poénként.

okt. 29. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát lehetséges
okt. 30. 03:28
 2/4 anonim ***** válasza:
38%
Egy együgyű tapasztalatlan szerencsétlen balfék a gyerek viszont igen valószínűleg bejössz neki.
okt. 30. 06:50
 3/4 anonim ***** válasza:
27%
#2 Mondja az, akinek állítólag simán összejön bármikor egy tini csaj. Persze, ezek után elhisszük...:D
okt. 30. 07:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen.
okt. 30. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!