Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszem a srácnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem a srácnak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon tetszik, de nem tudom eldönteni, hogy viszonzott vagy sem, így a segítségeteket kérném, hogy ti hogy látjátok?

Kezdjük a legelején, hogy a fiúval, már kisgyerek korunk óta ismerjük egymást kb. én 7-8 éves lehettem ő pedig 9-10 éves, mikor együtt játszottunk napi szinten elég sokat én és kistesóm, illetve ő és a lány unokatestvérei.

Most pedig középsulisok vagyunk én 11. ő pedig 13. osztályos. Ma már úgy teszünk mintha nem is emlékeznénk a múltra. És már nem is beszélünk csak folyton egymást nézzük, illetve megbántjuk egymást, illetve kerüljük is a másikat.

Szóval amint említettem nekem tetszik, de azt nem tudom hogy én is tetszem vajon neki, mert olyan kiszámíthatatlan jeleket küld amolyan igen és nem is, szóval összezavar.

Igy arra jutottam, hogy a legjobb fiú barátommal megbeszéltem azt, hogy féltékennyé próbálom tenni, és úgy meglátjuk mit reagál. Így azt csináltuk hogy amikor vártuk a buszt, akkor én a legjobb lány barátnőm illetve a fiú barátommal beszélgettünk nevettünk, aki tetszik nekem pedig csak rám nézett és elfordúl, aztán én a legjobb fiú barátom vállára hajtottam a fejemet és úgy beszélgettünk tovább, a fiu barátom pedig megszólalt hogy milyen jó meleg a fejem, persze aki tetszik az rögtön ránk nézett, illetve csúnyán nézte a barátomat, aztán pedig rám nézett, de nem fordult el hanem velünk szembe állt meg és minket nézett csak. Így megfogtam a fiú barátom kezét miközben a fejem még a vállán volt, de azt is csúnyán nézte. Már a buszon álltunk amikor én rá néztem és láttam hogy minket néz, így közelebb mentem a legjobb fiú barátomhoz és a fülébe súgtam hoyg néz minket mit csináljak? Ő csak rám mosolygott és mondta hogy én is mosolyogjak rá, így tettem is amit mondott, illetve gyorsan a fiúra pillantottam aki tetszik nekem és láttam hogy ideges és hogy engem néz. Sőt suliban folyton követett mindenhová, illetve keresett is engem.

Szerintetek tetszem neki?

2021. márc. 2. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy így majdnem 18 évesen xD
2021. márc. 2. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Vajon nem biztos, de olivaolajon biztos tetszenél neki!
2021. márc. 2. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Húúú, te jány, ne csináld ezt velem! 18 éves létedre ilyen ovis játékokat játszol? Inkább nem is mondok semmit xD
2021. márc. 2. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Megsúgom, hogy az ilyen szánalmas húzások mindegyikéről ordít, hogy mire megy ki a színjáték. Ezzel max aláírtad, hogy mennyire gusztustalanul és éretlenül tudsz viselkedni 18 éves létedre.
2021. márc. 2. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi ez, valami idióta századrangú kategóriás tinisorozat?
2021. márc. 3. 21:42
 6/6 anonim válasza:

Tessék, itt tartunk 2021-ben, hogy ahelyett, hogy a lány kezdeményezne inkább játsza a fejét és féltékennyé akarja tenni a másikat csak azért, mert KÖTELEZŐ a férfinak lépnie először.

Még véletlenül se beszélj vele a végén még kiderülne a kérdésedre a válasz.

2021. márc. 7. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!