Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak hogy ne toljam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne toljam el magamtól ?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki még egy éve kicsit nyomult de amikor egyre jobban akkor kezdtem eltávolodni tőle és utána pár hónappal később hiányzott a gondoskodása és sikerült úgymond visszaszereznem akkor azért jobban nyomult meg tényleg elég szorosabb lett a kapcsolatunk szóval ja és utána eltóltam magamtól amikor egyre szorosabb lett de már megint megbántam ezt az egészet és hiányzik a törődése hogyan tudok közelebb kerülni hozzá ?

okt. 3. 19:35
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
És még a mai napig beszélgetünk de nem olyan mint régen
okt. 3. 19:36
 2/19 anonim ***** válasza:
89%

Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz. Hogy tényleg hiányzik-e. Ha igen, talán egyszer még lehet, hogy benne lesz egy újrakezdésben. De ha nem, azt is meg kell értened. Lehet, hogy ő úgy veszi, hogy játszol vele, élvezed, hogy eldobhatod, mert úgyis visszakapod. Neki is van lelke és az megsínyli az ilyesmit. Neki is tud fájni.

A szorosabb kapcsolat és a nyomulás egyébként ebben az esetben mit jelent? Az is lehet, hogy tényleg erőszakos volt, meg az is lehet, hogy te nem vagy még kész egy kapcsolatra, ezért kérdezem.

okt. 3. 20:39
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg egy macskát kellene tartanod. Már most fiatalon kihasználod egy szerető fiú lelkét. Később amikor idősebb leszel, még rosszabb leszel és csak fájdalmat okozol a másiknak, mert önző vagy és csak magadat nézed azt, nem hogy a másik szívét lelkét odaadta érted, te meg eltoltad, amikor jobban lettél. Fúúú mennyi ilyen lelketlen felnőtt nő van a világban.
okt. 3. 20:41
 4/19 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös mivel nem tudom sehogy kihasználni mert semmire nem használom szimplán beszélgetünk
okt. 3. 21:03
 5/19 A kérdező kommentje:
A 4 es válaszoló hát igazából a nyomulás az annyiban merül ki hogy mindig ott volt ahol én bejött csak azért a suliba hogy megvárjon viszont ami engem zavart hogy folyamatosan azt akarta hogy megöleljem és ez kicsit sok volt de nem volt erőszakos csak nekem hirtelen jött ez a nyomulás és tényleg volt olyan hogy a barátnőim jöttek oda és hívtak el mert láttàk hogy kellemetlenül éreztem magam
okt. 3. 21:06
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedben ott szerepel a válasz. Jót tesz az egódnak a törődése és az, hogy pörög rád, de igazából nem szeretnél tőle semmi többet vagy egyszerűen nem állsz készen egy kapcsolatra. A srác egy idő után megunja majd, hogy falakba ütközik és lelép az életedből. Én a helyében azt tenném.
okt. 3. 22:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Szoval bantja az egodat h mar nincs oda erted..

Ezzel nem vagy egyedul, sok lany ilyen

Nekem olyan volt h enis nyomulgattam , persze nem jott volna ossze velem, de ha abbahagytam vagy mas csajhoz kozwledtem akkor idegbe volt 😂

okt. 3. 22:59
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem kell ez a fiú, ne ámítsd. Nálad jobbat érdemel. Csak mikor a hatásodra eltávolodik, az meg már nem tetszik neked, megijedsz, hogy kirepül a kezedből a madárka, és gyorsan visszamarkolod. Ez éretlen és komolytalan. Ne vele tervezz, hanem mással, akit majd valóban szeretni fogsz, nemcsak a hiúságodat legyezgeti.
okt. 3. 23:01
 9/19 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es nem az zavar hogy nincs oda értem azt se tudom hogy akkor mit érzett irántam mivel a kapcsolatunk az annyi volt hogy megöleltük egymást és beszélgetünk de ha csak ilyen kedves megjegyzésseket tudsz tenni akkor kérlek menj tovább
okt. 4. 07:42
 10/19 anonim ***** válasza:
Az nem opció, hogy beszélsz vele? De komolyan, nem kell bonyolult dolgokra gondolni, egyszerűen csak mondd meg neki, hogy jól esik a közeledése, de kicsit sok az ölelés. Mindent meg lehet beszélni.
okt. 4. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!