Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nagyon rövid ismerettség után egy lány azt mondja, hogy tetszem neki, arra ti srácok, hogy reagálnátok?
Kontextus: egy táborban megismerkedtem egy csapat fiúval és lánnyal, úgy, hogy a táborból senkit sem ismertem, mivel pedig introvertált személy vagyok, az a lány vett be a csapatba gyakorlatilag.
Már a 3. nap hallottam a másik csajtól, miközben 3-an azzal a lányal, a másik lánnyal mentünk éppen valahova, hogy poénkodva megjegyzi, hogy ezt mondta, de tőlem elvárhatóan ezt poènként értelmezve inkább úgy tettem, mintha nem hallottam volna.
De az utolsó éjszakán, amikor épp együtt voltunk fiúk és lányok [a táboron belüli saját csoportunk], akkor a lány maga is ezt mondta nekem a csoport előtt.
Ráadásul a hangzavar miatt 3-szor is elismételte.
Ti ezt hogyan reagálnátok le?
Rendszeresen lemegyek szórakozóhelyre vagy sportra, folyton megismerem ismerősök ismerősét. Az ismerős csajokkal nincs szükség randira, hisz ismerjük egymást.
Ha dugni akar a csaj nem ostobán bohóckodni kell hogy moziba meg kirándulni hívod, vagy a számát elkérve lelépsz.
És a fiatalok nem akarnak dugni? Ennél radikálisan ostobább nehezen lehetnél.
Ha meg kicsi vagy még és csak max csókolózni szeretnél, akkor meg ott a lány szája akinek bejösz, ennél együgyűbben nem lehet elmagyarázni.
14. Én fiatalon is több hónapot vártam a szex témával. Most lettem 25.
Ha szingli lennék is így tennék, nem adom egyből oda magam, mert akkor nem leszek már érdekes.
Vannak nők, tudod, akiknek tartásuk is van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!