Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek van egy kis ideje nem írná le nekem?
ezek érdekelnének:
-hogy jöttetek össze a pároddal
-hogyan vallottátok be
-mikor/hol/mennyi idő után
-esetleg valami nagyon romantikus sztori
-vagy kínos sztori
-szüleidnek mikor mutattad be
-első csók
szóval úgy minden:3 és ha írsz akkor kérlek írj kort is:)
kösziiii
(13L)
Szia!
Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt,ő 17 éves én pedig 16.
Amikor 14 éves voltam egy nap nézegettem a GYK-t,és ő feltett egy kérdést,és én válaszoltam neki. Utána elkezdtünk beszélgetni,felvettük egymást FB-n. Neki akkor volt egy barátnője,akivel nem volt nagyon jóban. Igazából nagyon sokat lelkiztünk,aztán találkoztunk (én Pesti vagyok,Ő Fehérvári). Akkor a találkozón nagyon egymásba szerettünk,de Ő félt változtatni,és nem hagyta el a barátnőjét. Ez volt 2014 áprilisában. Utána nem is tudtam róla semmit. Aztán 2015.szeptemberében iskolát váltottam és hát ki jött velem szembe a folyosón...? Kiderült,hogy feljött Pestre tanulni,koleszos lett,abba a suliba ahova mentem. És durván egy hónap beszélgetés után újrakezdtük. Úgy,hogy én októberben lementem hozzá Fehérvárra,és ott elvoltunk egész nap,aztán este mondta,hogy maradjak a szobában,és Ő a másik szobában kitett gyertyákból egy szivet,és odavezetett,és megkérdezte,hogy lennék-e a barátnője.:)
|#2 igazad van:3|
Ez írtó cukiiii:3
És örülök,hogy.. hogy így alakult:3 sokáiig!:)
ELSO!!
Ennyire aranyos es cuki tortenetet!!! Hat nagyon sokaig legyetek egyutt!! Soros igy akarta, pont az a suli nem lehet veletlen!! Sok Boldogsagot:)))
Első vagyok.:)
Nagyon nagyon szépen köszönjük,nagyon aranyosak vagytok.<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!