Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gáz? Kinövöm majd? Mit csináljak?
Az gáz ha szerelmes vagyok egy "sztárba"? Egy velem egykorú lány de külföldi nem is tudtam ki ő csaj egyszer láttam tőle egy insta live ot és nagyon édesnek és viccesnek találtam és azóta úgy érzem hogy nagyon tetszik és kicsit nyomja a szívemet a fájdalom hogy sose találkozhatok vele ez már lassan egy éve tart. Valamilyen szinten tudnék vele beszélni mert tavaly tettem le a felső fokú angolomat mert valamilyen szinten jó a nyelv érzékem és úgy beszélgetnék vele.
16/F
Van ilyen, és nem gáz. Ezek csak érzések, érzelmek.
Talán majdcsak betoppan egy elérhetőbb, és ugyanennyire elbűvölő illető az életedbe:)
19 eves lany letemre egyutt tudok veled erezni, csakhogy en szineszekbe, vagy azok fiatalabb enjeibe/szerepeibe vagyok "szerelmes".:D ugy erzem, sosem fogom ezt kinoni.
Na de viccet felreteve, nyilvan "igazi", megkozelitheto sracok is bejonnek nyilvan. Szoval az lenne a legjobb, ha a kornyezetedben levo lanyokkal kezdenel inkabb ismerkedni. Vegulis irhatsz ennek a csajszinak is, nem tudom, mennyire hires, de nem biztos, hogy valaszolni fog, viszont nem veszithetsz semmit, szoval hajra, bar beszelgetesnel valoszinu nem lehetne ebbol tobb a tavolsag miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!