Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy örök szerelem?
Létezik viszont nincs hatalmunk felette, van akinek sikerül megtartani van aki elveszítí és a lelkbe beleroppan
24 éves voltam amikor elvesztettem a szerelmem mert még nagyon éretlen voltam érzelmileg. Minden áron szerettem volna vissza kapni mert tudtam sose fogom tudni magam túl tenni rajta. Sajnos nem sikerült és tiszteletben kellet tartanom a kérését, sok év depresszió után összeszedtem magam, és új életet kezdtem mára van egy családom akiket szeretek és szeretnek engem. 16 év telt el, de még mindig égnek a fejemben az emlékek róla és hiányzik.. az az "igaz mesés örök szerelem" igen is létezik és szerintem ennél jobb példa nem kell rá.
Csúnya dolog de ennyi év után is feladnék érte bármit.. emiatt sokan követ vetnének rám.. igazuk is lehet.
De ha feladom az életem akkor sem kaptam volna vissza, így legalább azt hiszi végül én is túl tettem magam rajta. (Azóta se beszéltünk)
De nagy fogadalmam ha már érzem hogy lassan az életem végén járok akkor kerüljön bármibe de felfogom keresni hogy utoljára lássam, nem akarok semmi mást.. remélem még ennyi megadatik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!