Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelem egy ilyen kapcsolatnak, idősebb pasival?
Belezúgtam egy 20 évvel idősebb pasiba, ő 38 éves, a barátnőm apjának az öccse. Most ott lakik náluk 1 hónapig így sokat találkozok vele ha átmegyek bnőmhöz. Néha ő dob ki minket suliba és végig beszélget velem az úton, nagyon jó fej és irtó szex. Nem gondoltam hogy bejönnek az idősebb pasik de ő valami más, fúhh...
Messengeren és snap-en már dumálunk egy ideje és úgy tűnik hogy őt is érdeklem.
Ami mar volt ilyen kapcsolatban mi lett a vege?
L17
Néhány évvel ezelőtt alattunk egy orvos lakott, 40 körüli lehetett.
Nagyjából 2 évig járogatott oda egy tini csaj, nem a lánya az biztos mert úgy mondta hogy egy barátja. Őszintén a vak is éreztette hogy az nem "csak" barát :)
5 éve elköltöztünk onnan, azóta nem tudom mi van vele/velük
32 évesen nekem is volt egy 16 éves barátnőm. Jól működött, ameddig működött. A szülőkkel való bemutatkozás kicsit fura volt, de bírtak engem, másfél év után össze is költöztünk. Kb. 3 évig voltunk együtt. Mondjuk nem igazán látszódott rajtunk kívülről, hogy nagyon más a korosztály.
Szóval bármi lehet bárkivel. Előtte s utána is volt korombeli barátnőm és semmivel sem volt jobb vagy rosszabb. Most 40 körül vagyok, de már nem vesznek észre a fiatalabbak, pedig itt vagyok, én hiába veszem őket észre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!