Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van értelem egy ilyen kapcsola...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelem egy ilyen kapcsolatnak, idősebb pasival?

Figyelt kérdés

Belezúgtam egy 20 évvel idősebb pasiba, ő 38 éves, a barátnőm apjának az öccse. Most ott lakik náluk 1 hónapig így sokat találkozok vele ha átmegyek bnőmhöz. Néha ő dob ki minket suliba és végig beszélget velem az úton, nagyon jó fej és irtó szex. Nem gondoltam hogy bejönnek az idősebb pasik de ő valami más, fúhh...

Messengeren és snap-en már dumálunk egy ideje és úgy tűnik hogy őt is érdeklem.

Ami mar volt ilyen kapcsolatban mi lett a vege?

L17

szept. 13. 07:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Velem nem volt még ilyen. De nem hangzik rosszul. Felnőttek vagytok. Van akadály? ;)
szept. 13. 09:03
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Az esetek többségében kihasználás a vége, a pasi megdugja a csajt, aztán viszlát. Őszintén úgy gondolod, hogy egy közel 40 éves férfi belemenne egy kapcsolatba (kockáztatva ezzel a jó hírét)?
szept. 13. 09:36
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
#1 17 éves felnőtt?🤔
szept. 13. 09:36
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
#3 bocsánat, majdnem felnőtt
szept. 13. 09:45
 5/13 anonim ***** válasza:
33%
40vagyok enis benne lennék😃
szept. 13. 10:03
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanaz írta ki aki tegnap a barátnőjével hármasozott :D
szept. 13. 10:18
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
Majd 40, és nincs lakása? Csóró? Játékfüggő? Beteg?
szept. 13. 10:42
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem azért nem jó ötlet mert csak alkalmi dolog lehet.

Egy közel 40 éves férfinak elképesztő negatív híre kellne ha kiderülne hogy egy tini barátnője van, szóval ez egy ilyen titokban összejárós dolog lenne, ha ez neked megfelel oké, de egy épeszű férfi ebben a korban nem akar semmi mást egy ennyivel fiatalabb lánytól

szept. 13. 11:03
 9/13 anonim ***** válasza:
40%
17 évesen gondolom még nem vágysz komoly kapcsolatra. Szerintem használd ki a lehetőséget, ő is és te is jól fogtok szórakozni. Ő biztos már tapasztalt sexx terén, élvezni fogod. Csak ne gondold túl komolyan, mert nyilván egy ennyi idős pasinak komoly kapcsolatra nem fog kelleni egy tini, és gondolom te se akarod még lekötni magad. Élj!
szept. 13. 14:53
 10/13 NTBS ***** válasza:
86%

Természetesen lehet értelme.

Csak rajtatok múlik mi lesz.

szept. 13. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!