Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány évesen volt az első kapcsolata és mennyire volt komoly, mik történtek?
Figyelt kérdés
sztorikat és élményeket ide 👇aug. 28. 13:36
11/12 anonim válasza:
8 voltam mikor először összejöttünk. Kicsik voltunk akkor és pontosan úgy indul ahogy egy alsós szerelem, puszi, kézfogás. Aztán kinőtte magát egészen 14 éves koromig voltunk együtt megszakításokkal. Nyilván ahogy nőtünk úgy fejlődtünk negyedikes voltam mikor az első csókunk volt. A végére már sok minden volt. Szerettem ezt a kapcsolatot és jó volt együtt felnőni és utólag vissza gondolva ritka hogy egy alsós szerelem enyire kinőte magát. A storyhoz hozza tartozik higy azért lett vége mert Spanyolországba költözött.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!