Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 18 előtt majdnem mindnekinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 előtt majdnem mindnekinek volt komoly, boldog kapcsolata?

Figyelt kérdés

Olyan szerencsésnek érzetem volna magam ha lett volna batrátnőm. Szerintem sokkal jobb érzés lehet 15-16 évesen megtapasztalni az első kapcsolatot, mert akkor kezd rá vágyni az ember és nem kell évekig várni. Nekem nem volt így hiányérzetem van és sosem tudom megtudni már milyen érzés.

Akiknek volt komoly kapcsolatuk ennyi idősen Ti szerencsésnek érzitek magatokat?

2022. márc. 14. 22:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. márc. 14. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Nekem 19 évesen volt az első, boldog is csak egy ideig volt...onnantól meg csak a k.ák jöttek, hagyjuk is.
2022. márc. 14. 22:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok fiatalnak nem volt, és ha volt is kapcsolata, maximum kívülről tűnik "boldognak". Az a brutális érzelmi manipuláció, éretlenség, hisztizés és csapkodás ami általános, nem látható, mert nem mutogatják.
2022. márc. 14. 22:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 15 evesen volt az elso es 3 evig jartunk. 1 ev utan fekudtunk le eloszor 😅😀
2022. márc. 14. 22:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt 16-17 évesen komolynak mondható kapcsolatom. Életem egyik legrosszabbja volt.

Mindketten úgy voltunk vele, hogy "húúú, de menők vagyunk", de marhára nem illettünk össze, csak tapasztalat híján, ezt nem igazán fogtuk fel. Szakítani rohadt nehéz volt, mert egy idő után megszoktuk, és azt hittük, csak ez létezik.

Van akiknek bejön az első, de közel sem mindenkinek.

Ma már azt kívánom, bárcsak egyedül lehettem volna. Sokkal több időt tölthettem volna a családommal, a barátaimmal és hobbijaimmal, amiket nagyon szerettem, de az exem baromságnak tartott... szóval, inkább hagyjuk is, veszett idő nem jön vissza :)

2022. márc. 14. 22:50
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Nekem a legjobb 3 ev volt az eletembe kb, pedig utana tobb tobbeves kapcsom is volt. Szakitottam vele egy masik csaj miatt :( tok hulye voltam. Mar 29 vagyok szal 11 eve szetmentunk, de a mai napig szoktunk beszelni. Neki mar van ferje es gyereke. 2 eve is megcsalta velem meg mast is egyszer..🤦‍♂️ de mondhatni mai napig oda vagyunk egymasert. Mikor eloszor talalkoztunk szakitas utan 5 evre, egybol smaroltunk ahogy meglattuk egymast 🤦‍♂️
2022. márc. 14. 23:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

16 voltam amikor összejöttünk, 8 évig voltunk együtt.

Azóta 30 vagyok

2022. márc. 14. 23:30
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
Nekem sem volt még barátnőm, de amiket hallok másoktól, szerintem még jobb is, hogy nem volt! :D
2022. márc. 15. 00:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Elso sorban, ebben a korban csak akkor van komoly kapcsolatod ha kitartasz azzal az egy szemellyel adig amig felnotok, mert akkor billenhet at komoly kapcsolatra a tini parkapcsolat, amit akkor "komolynak" hiszunk.

Annyibol talan bolcsebbnek erzem magam most 25 evesen, hogy 15 eves korom ota volt egy jo par evekig tarto kapcsolatom. Azonaban nem az szamit, hogy hany kapcsolatod volt es mikor, hanem hogy ossze e fogsz jonni azzal akivel majd boldogabban tudsz elni es lesz ertelme kettotok egyesulesenek. Van akinek csak egy kapcsolata van egesz eleteben es boldog vele, van aki meg a 10. utan sem tud az lenni. Emberfuggo, de azon nem kell szomorkodnod amirol azt gondolod, hogy le maradtal rola, mert amugy semmirol sem maradtal le, csak nincs itt az ideje szamodra.

2022. márc. 15. 07:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Boldog kapcsolataim voltak 18 előtt is, de egyik sem volt komoly.

19F

2022. márc. 15. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!