Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 18 előtt majdnem mindnekinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 előtt majdnem mindnekinek volt komoly, boldog kapcsolata?

Figyelt kérdés

Olyan szerencsésnek érzetem volna magam ha lett volna batrátnőm. Szerintem sokkal jobb érzés lehet 15-16 évesen megtapasztalni az első kapcsolatot, mert akkor kezd rá vágyni az ember és nem kell évekig várni. Nekem nem volt így hiányérzetem van és sosem tudom megtudni már milyen érzés.

Akiknek volt komoly kapcsolatuk ennyi idősen Ti szerencsésnek érzitek magatokat?

2022. márc. 14. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyon közeli ismerősömnek is csak 18 éves kora után lett először kapcsolata, és azóta is együtt van az illetővel, már az esküvőt tervezik:)

Szerintem semmi fontosról sem maradtál le. A tini párkapcsolatok legnagyobb része amúgy sem tart sokáig, tehát maximum tapasztalatszerzésnek lett volna jó, de szerintem emiatt belemenni egy kapcsolatba nem éri meg. Én az "inkább kivárom a nekem szánt személyt" típus vagyok:)

2022. márc. 15. 08:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Az esetek többségében a tizenévesek kapcsolata csak tapasztalatszerzésre jó. Hiába gondolják, mégis éretlenek egy komoly kapcsolatra. Van kivétel, de ritka. Sok fiúnak és lánynak volt, van komolynak tűnő kapcsolata, de idővel a legtöbb kapcsoaltba kialszik a láng. Akinél nem, az boldog lehet.
2022. márc. 15. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem 17 évesen lett kapcsolatom, tart már jó ideje, össze is házasodtunk.

Azért érzem szerencsésnek magam, mert manapság nem tudnék ismerkedni, tinder és társai nem az én világom.

2022. márc. 15. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!