Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kérdés, megkérhetlek, hogy válaszolj komolyan?
Ha van egy nő akibe menthetetlenül szerelmes vagy, de saját hibádból a lány nem szeret téged úgy mint férfi, csak mint barát, de te nem tudsz egy barát nézőpontot tartani, de elhagyni nem akarod mert úgy érzed Ő jelenti neked az életet, mit tennél?
Ezt teljesen komolyan kérdezem.
Mit tennél ha az életet számodra ez a lány jelentené, és egész eddigi életet egy xar, herdáló, semennyire nem hasznos, céltalan élet volt. Mikor rá találtál erre a lányra akkor minden megváltozik és egyszer csak azt érzed, hogy van értelme az életednek. Van kiért felkelned minden nap, van kiért gürcölnöd a munkában, van kinek vidd reggelente a forró csokiját, van kit szeress aki elfogadja érzéseid, van kit csókolj, van végre kinek átadnod a teljes önmagad.... Úgy érzed nélküle egy sivatag vagy, de vele egy virágzó mező melynek forrás vize maga a lány.
Na ez a baj hogy nincs semmi célod a lányon kivül.
Ezt megérzik és menekülnek
Figyi... Nem tudom... Elégedj meg barátsággal.... Vagy nem tudom mert ez egy nehéz helyzet... Mert a te hibád... Te sarad... Te bűnöd... NEM kioktatni akarlak... De el kell viselned...
Én abban hiszek vagy reménykedek, még nem tudom, hogy mindenkire rátalál a szerelem... Ha nem ő akkor valaki más... De emiatt a nő miatt tudtál élni rendes életet... Nem azért segített rajtad hogy feladd azért mert a hibád miatt nem szeret...
Mondom, a szerelem talán rátalál mindenkire...
,, Az ember képes bejárni a világot, hogy aztán otthon leljen rá " George Murr (azt hiszemde nem tudom)
Ez lehet a szerelem is... Ha nem ő az akkor lehet egy másik akiről soha nem gondoltad volna...
Nem tudom milyen lehet mert immáron 18 éves vagyok de még sosem voltam szerelmes.
Mindenki volt már körülöttem, és igazából abból amit tapasztaltam nem is akarok lenni. Nem akarok retardált lenni aki fut egy csaj után, se olyan aki 10000-szer összejön az exével mert 100001-ére tuti megváltozott már.
Bár szerintem ez a szerelem dolog is olyan hogy ha van annyi eszem akkor nem leszek szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!