Megkérhetlek titeket, hogy válaszoltok erre a 3 kérdésre?
1, szerettek McDonalds-ban enni
2, tudtátok hogy a meki miatt kivágják Costa Rica ööserdööit (hogy az állatoknak legyen hol legelniük)
3, most hogy ezt tudjátok, szívesen fogtok ezután is a mekiben enni
1. Igen
2. Nem tudtam. Tudod, hol van Costa Rica?
3. Hát... ja.
Azt hiszem, ez elég érzéketlenül hangzik, de nem ez az egyetlen eset, amikor nem a legtudatosabban döntök. Amúgy pedig közel nem biztos, hogy igaz.
1, 3 hetente egyszer
2, hallottam hasonlóról, gyalázat!
3, már láttam egy pár "étvágygerjesztő képet és videót" úgyhogy SOHA TÖBBÉ NEM FOGOK OTT ENNI!
Nem a kedvencem, de a társaság miatt szeretem (úgy havonta-2havonta eszünk ott, van, hogy egy ideig gyakrabban, aztán egy félévig se.)
Nem.
Igen, mivel azért megyek oda, hogy a barátaimmal legyek.
nem (évek óta nem eszem mekiben)
nem (de nem csak ez az egy saruk van szerintem...)
nem (eddig sem ettem ott szívesen)
1. Nem
2. Nem hallottam róla, tényleg durva!
3. Nem
1. Szeretem a kaják izét, de ha tehetem nem eszek ott, vagy maximum salátát, krumplit ilyesmit, de ilyen jópár havonta szoktam csak ott kajálni.
2. Nem tudtam, bár most se vagyok biztos benne, igazából ez lényegtelen, ahogy előttem is írták, vannak rosszabb dolgok is a háttérben...
3. Nem kevésbé, és nem szívesebben, mint ez előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!