Életemben először megyek nőgyógyászhoz. Válaszoltok nekem néhány kérdésre? Nagyon félek.
nem kell teljesen levetkőzni, csak alul, szóval ha mondjuk szoknyában mész azt nem kell levenni, csak a harisnyát, bugyit, így pl a barátnőd nem is lát semmit. felülsz, beleteszed a lábaid a kengyelbe, van az asztal végén egy luk, afölé teteti majd a fenekedet az orvos, aztán egy kis eszközt helyez a hüvelyedbe, azzal fog tudni belátni, kicsit széthúzza vele a hüvelyedet. aztán egy kis fülpuci szerűvel kenetet vesz, ezt majd elküldi laborba rákszűrésre.
és már végeztél is. időben nem hosszabb onnantól hogy leültél, addig hogy felveszed a bugyit nem több mint 2 perc, nem kell félmi. Nem fáj semmi.
Természetesen zuhanyozz előtte!
Szia! Én is nagyon féltem az első vizsgálat előtt, ott remegtem a váróteremben anya mellett :P De rájöttem h felesleges volt, szóval első tanács: NE félj tőle, semmi rossz nincs benne. Meztelenül nem fog látni, vigyél magaddal 1 szoknyát, és vedd le alóla a bugyidat.(Célszerű miniszoknyát vinni.) Így nem érzed magad feszélyezve, és nem leszel "teljesen" meztelen. Esetleg 1 hosszabb, bővebb póló is megteszi. Felül mind1, mit viselsz, úgyis szól, amikor a melleidet vizsgálja.
Zuhanyozz előtte, ha megoldható, tisztán azért jobb odamenni. (Én utána is le szoktam, mert zavar, hogy ha folyik belőlem az a síkosító, amit a hüvelyultrahangra tesz.:S)
Nálam az első elég bénácska volt, de most már egyáltalán nem félek. 16 éves voltam akkor. Beléptem, kérdezgetett(nemi élet, mensi,stb.) aztán megvizsgált.( A vizsgálat egyáltalán nem fáj, csak 1 picit kellemetlen, mert hideg az, amivel vizsgál.)Kiadta a papírt, amin az adataim voltak( méh állapota, méretei, petefészek és nyálkahártya vastagság,stb.) Kb.10 perc. Tényleg ne félj, nem lesz benne semmi bonyolult és fájdalmas sem. :) 19/L
barátnő nemfog veled bemenni.
semmi extra nemtörténik, egy fülkében lekell venned a nadrágot és a bugyit, aztán felülni a vizsgálószékre, doktor benéz, aztán már mehetsz is öltözni. semmi extra, 2 perc az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!