Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Idosebb lany 19, fiatalabb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idosebb lany 19, fiatalabb fiu 15? Én személy szerint elítélem, de baratnomet nem zavarja. 22L

Figyelt kérdés
Ugy ertem, 4 evvel idosebb a kis srácnál, és kicsit más életszakaszba vannak. A srac meg nagyon gyerek, éretlen, de a baratnom totál az ujja köré csavarta szegény gyereket.

aug. 27. 18:02
 1/8 anonim válasza:
87%
Hát nem is tudom,tényleg nem egy eletszakasz. A lány már felnőtt, érett valamennyire, a fiú még gyerek. Nem hiszem, hogy hosszútávú lenne
aug. 27. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem igazán jó ez így, még fordítva azt mondanám ok, de egy ennyi idős lány persze, hogy simán az ujja köré csavar egy 15 éves fiút. Ha én lennék annyi, velem is simán meg tudná tenni egy annyival idősebb lány.
aug. 27. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
23%

Ez az "életszakasz" nagy hülyeség, sokan 15-16 évesen érettebbek, mint mások 25-30 évesen, részben az egyéniségük miatt, részben meg a körülmények, amik között felnöttek, nagyon mások lehetnek.

Másrészt neked semmi közöd az egészhez, ne mások felett itélkezzz, hanem inkább nézz magadba.

aug. 27. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt 4 evvel idősebb barátnőm, bár kicsit isősebb voltam (17) mint a srác. Nekem jó tapasztalat volt, elvileg a párom is élvezte, szóval nem látok benne semmi rosszat.
aug. 27. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Boldogok? Ha igen, akkor nincs ezzel mit tenni, majd alakul valahogy.
aug. 27. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
szerencsés fiú, nincs mit elítélni a lányon
aug. 28. 01:56
 7/8 anonim válasza:
84%
Ez legyen az ő bajuk ne a tiéd.
aug. 28. 07:02
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
A kérdés inkább az, hogy te miért velük foglalkozol :)
aug. 30. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!