Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kinyomozni hogy ki áll egy adott kamu insta profil mögött?
Figyelt kérdés
Ugye van a barátnőm, és valaki csinált egy kamu profilt és arról irogatott nekem hogy féltékennye tegyen olyanokat mondott hogy udvarol neki, meg hogy szeretik egymást de valahogy nekem bűzlik ez a dolog meg minden es nekem úgy tűnik hogy az anyja irogat nekem álprofillal az írása nagyon hasonlít rá. Mit tehetek ez ellen, meg azért is lecseszett mert hogy nem harcoltam érte es mikor letiltott a barátnőm akkor nen írtam rá másik alkalmazáson keresztül, mi a véleményetek erről? Tiltsam a francba az összeset vagy fordítsak még rá időt? Sajnos képes vagyok addig várni amíg nem kapok egy olyan bantó üzenetet vagy képet amig bele nem betegszek mert ha tényleg talált valaki mást magának és tényleg ő irogatott nekem. A profil új volt, profilkép nélkül nulla követővel szóval ezért is következtetek erre. Meg ha nem akar tőlem már semmit, akkor miért irogat nekem? Ő kérte hogy hagyjam békén és mégis ő irogat nekem. És tul sok dolgot is tudott róla, ilyen például az hogy kisbaba korában sokat szeretett egyedül lenni ilyenek. Ez lehetséges hogy valamelyik csaladtagja vagy esetleg ő irogat nekem?aug. 24. 22:04
1/14 A kérdező kommentje:
Vagy az lehetséges hogy még szeret csak manipulálni próbál ezzel?
aug. 24. 22:08
2/14 A kérdező kommentje:
Vagy jo otlet lenne egyáltalán küzdeni érte még? Mert tuti biztos vagyok benne hogy valaki szeret szopatni
aug. 24. 22:11
3/14 A kérdező kommentje:
Meg egyszer már volt erre példa csak akkor ott azt tesztelte hogy mennyire vagyok hűséges
aug. 24. 22:21
4/14 A kérdező kommentje:
Vagy honnan lehet felismerni ha valaki szivat és kamu profilról ír rám? Azaz ha a barátnőm ír rám egy másik profilról más nevvel es fotóval?
aug. 24. 22:24
5/14 anonim válasza:
Fú egyeseknek mennyi szabadideje van, tedd le a hulladék instát és menj ki a szabadba... Jó ne most majd reggel
6/14 anonim válasza:
"mikor letiltott a barátnőm akkor nen írtam rá másik alkalmazáson keresztül" - Ha ezt a mondatot legalább tízszer nem olvastam már, akkor egyszer sem... Még mindig egy olyan lányt hajkurászol, aki ilyeneket vár el?
7/14 anonim válasza:
Fú tesó, beteg a csaj. Normális ember ilyet nem csinál, főleg kapcsolatban. Ennyi manipulálás.
Hagyjad a francba.
Amúgy valószínű hogy a kamu profil mögött barátnőd van, ha az írásából kihallod őt az már egy jel. (Instán még annyit tudsz megtenni hogy rakkatintasz a profilra és utána a jobb oldalt fent, három egymás alatti pötty ikonra kattintasz, ott van egy olyan hogy "erről a fiókról" és ott ott van a csatlakozás dátuma.)
De amúgy komolyan, ne foglalkozz ezzel a dilissel mert csak leépít téged. Ne válaszolj, ne keressd, semmi. Még ha nem is ő lenne a kamuprofilos nem százas a csaj.
8/14 anonim válasza:
Jobban jársz, ha minden ilyen új üzenet után tiltod az üzenet íróját. Ha válaszolsz neki, vagy ha gondolkozol azon amit írt, akkor már elérte a célját. És biztos, hogy aki ír, nem jót akar neked, hanem rosszat.
9/14 A kérdező kommentje:
Kijelentem hogy megcsalt mert tett ki az új palijaval képet ezzel az üzenettel alatta:"edzés a kedvesemmel" el tudjátok képzelni milyen érzés volt mikor megláttam. Szóval igen, a pali irogatott nekem
aug. 25. 11:24
10/14 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz lehet féltékennyé akarna tenni de ha nem foglalkozom vele akkor látni fogja hogy nem tudta elérni amit akart
aug. 25. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!