Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsis0328 kérdése:
Lányok ti mit szólnátok hozzá ha egy fiú akivel régen sokat beszélgetetek lerajzolná például a profil képeteket és elküldeni nektek facebookon?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 18. 08:03
1/3 anonim válasza:
Megköszönném és érdekelne, hogy miért pont engem rajzolt le. Illetve, hogy mást is szokott e még ;)
3/3 anonim válasza:
Hát ha most már nem beszélünk akkor megdöbbennék,és csodálkoznék!
(Egyrészt a rajz miatt,másrészt,hogy még mindig a fejében vagyok(ugye mert már régen beszéltünk) )
De ha most is beszélünk akkor küldenék ilyen fejeket!☺😊😊😊
De mind a két esetben örülnék!Hisz rámszánta azt a sok időt,mire megrajzolta!Ja és ha sokat látjuk egymást élőben,én mondanám is neki,hogy adja nekem!Lehet én us lerajzolnám őt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!