Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy kamu Facebook profil lehet?
Ha elküldöm privátba a linket, leírjátok nekem ki mit gondol?
Annyira én nem értek hozzá,nem tudom megállapítani
Van pár dolog, amiről megtudod állapítani.
- Nagyon kevés ismerőssel rendelkezik.
- A képei mintha stock fotók lennének. Nagyon beállítottak, mintha fotós készítette volna. És általában jól néz ki, aki rajta van. Rá lehet érezni.
Persze lehet okosan is csinálni, de többségében szerintem a fentebbi a jellemző. Ha megtudod nyitni a képeit, még egyszerűbb dolgod van: letöltöd és behúzod google képkeresőbe. Ha dob ki találatokat (jellemzően külföldi oldalakról szokott), akkor nagy valószínűséggel nem ő van a képen. Nem mindig dobja ki, de többségében talán igen.
#8 nem igaz, ha valami modell és fent van mindenhol az kép akkor ki fogja dobni, de ha magánszemély és Facebookon vannak képei, az már más. Ha random felmész egy külföldi Facebook felhasználó profiljára és leszeded a képeit, fix nem találod meg Google képkeresőben sem.
Egy csinos lány pedig pár hét alatt szerezhet akár ezer ismerőst is. Nekem 200 van kb és mégsem vagyok kamu, van olyan nagyon csinos lány ismerősöm, akinek 100nál is kevesebb van, úgyhogy egyik se mond sokat sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!