Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez egy kamu Facebook profil...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy kamu Facebook profil lehet?

Figyelt kérdés

Ha elküldöm privátba a linket, leírjátok nekem ki mit gondol?

Annyira én nem értek hozzá,nem tudom megállapítani

2023. jan. 3. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Írj.
2023. jan. 3. 18:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
muti
2023. jan. 3. 18:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
rajta
2023. jan. 3. 18:41
 4/15 A kérdező kommentje:
Jaj egy valaki írt csak vissza
2023. jan. 3. 18:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd :)
2023. jan. 3. 20:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ide is jöhet.
2023. jan. 3. 20:07
 7/15 anonim válasza:
100%
jöhet
2023. jan. 3. 20:20
 8/15 Gymnospermatophyta válasza:
70%

Van pár dolog, amiről megtudod állapítani.

- Nagyon kevés ismerőssel rendelkezik.

- A képei mintha stock fotók lennének. Nagyon beállítottak, mintha fotós készítette volna. És általában jól néz ki, aki rajta van. Rá lehet érezni.

Persze lehet okosan is csinálni, de többségében szerintem a fentebbi a jellemző. Ha megtudod nyitni a képeit, még egyszerűbb dolgod van: letöltöd és behúzod google képkeresőbe. Ha dob ki találatokat (jellemzően külföldi oldalakról szokott), akkor nagy valószínűséggel nem ő van a képen. Nem mindig dobja ki, de többségében talán igen.

2023. jan. 3. 20:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

#8 nem igaz, ha valami modell és fent van mindenhol az kép akkor ki fogja dobni, de ha magánszemély és Facebookon vannak képei, az már más. Ha random felmész egy külföldi Facebook felhasználó profiljára és leszeded a képeit, fix nem találod meg Google képkeresőben sem.

Egy csinos lány pedig pár hét alatt szerezhet akár ezer ismerőst is. Nekem 200 van kb és mégsem vagyok kamu, van olyan nagyon csinos lány ismerősöm, akinek 100nál is kevesebb van, úgyhogy egyik se mond sokat sajna

2023. jan. 3. 20:58
 10/15 Gymnospermatophyta válasza:
70%
9: Persze lehet csinálni okosan is, meg teljesen hétköznapi képeket kitenni. Az esetek többségében - amiket legalábbis én láttam - azonban elég szarul csinálják és simán szűrhető.
2023. jan. 3. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!