Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abból inkább jól vagy inkább rosszul lehetne kijönni, ha a kiszemelt lány egyik barátnőjére írnék rá azzal, hogy segítsen nekem?
Hasonló eset nekem is volt már, de se pozitívan se negatívan nem jöttem kia dologból.
De összebarátkozni a barátnőjével azért is jó, mert legalább emgtudsz róla 1-2 dolgot...
Persze a legjobb ha egyenesen a lánynak teszed fel ezeket ...
Camorri, veled mi történt, ami jó és rossz volt?
#2: 1 hónapja beszéltem a lánnyal, de láthatta, hogy nagyon izgulok. A barátnője nagyon ismert abban a suliban, a kiszemeltem "csak" az évfolyamán. Én nem is járok abba a suliba (már végeztem a gimivel, ők még egy kis ideig ott vannak) és sosem voltam az a menő srác. Bármiben segítek a barátaimnak és annak is sok mindenben, aki csak megkér rá. De mindig az a sosem látott srác voltam mindenütt. És lehetséges, hogy a barátnője emiatt is lehetne nagyon kételkedő velem (meg ugye a profilom miatt is).
Az teljes mértékben attól függ, hogy milyen a barátnője... Ha szarkeverő, akkor csak rosszul járhatsz, merr akkor beállít, mint nyomorékot, aki még annyit sem tud tenni, hogy odaáll a lány elé.
De lehet, hogy segítőkész.
Én tuti segítenék a fiúnak (vagy ha tudnám, hogy semmi esélye, próbálnám kedvesen lebeszélni a barátnőmről), csak nekem nagyon nehéz lenne titokban tartani. Nagyon izgatott lennék folyamatosan mellette, és ezt észrevenné :)
17/L
Nem ideges lennék, hanem izgatott. Ugye mondtam, hogy hogyha esélytelen, akkor lebeszélem a srácot. Viszont ha segítek neki, akkor tudom, hogy esélyes.
Izgalmas végignézni, hogy hogy alakulnak a dolgok, főleg, ha én is segítek benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!