Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az izmos tinilányok büszkék az izmaikra?
Figyelt kérdés
Ismertek ilyen lányt? Ha igen, milyen sportot űznek, mennyire izmosak? Szokta mutogatni, mennyire erős?aug. 15. 07:43
1/8 anonim válasza:
Nem kimondott izmos de erős lányt ismerek, ő elég büszke az erejére ha szóba kerül.
2/8 anonim válasza:
Én nem ismerek ilyen lányt, mert nem mozgok olyan körökben, ahol ember azzal kérkednek, hogy mekkora izmaik vannak...
3/8 anonim válasza:
Én ismerek ilyen lányt és nagyon szereti mutogatni az izmait. Van, hogy a fiúknak ezzel dicsekszik ők meg felnéznek rá. Tornázik talán.
4/8 anonim válasza:
Miért ne lenne büszke, hiszen azért gyurta ki magát, hogy felvágjon a többiek elött. Schwarzenegger egy tinilány fejével, biztos széplátvány.
5/8 anonim válasza:
Jól érzi magát, magas izmos. Szinkronúszik.
6/8 anonim válasza:
Én ismerek taekwondo-s lányt, nem izmos, de elképesztően erős és bajnok is :D
7/8 anonim válasza:
Nővérem ugyan nem tinilány, de boxol!
180 cm magas, 39 éves, 62 kg.
8/8 anonim válasza:
Én nem voltam az. Sokáig kéziztem, de anélkül is izmosabb és férfiasabb vagyok alkatra. Aki látott már meztelenül, többen is mondták, hogy úszó alkatom van. Én jobban örülnék, ha kicsit kevésbé lennék izmos.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!