Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinilányos hiszti? (Vigyázat)
Sokan vannak egyedül.
Nekem pl egy kapcsolatom volt, de az meg inkább ne lett volna. Nincs itt semmi gond.
18F
Sajnos ha ilyen vagy benne van a pakliban,hogy így marad. Én 31 vagyok de néha bennem is bennem van (főleg az elején),hogy exekkel hasonlít össze. Mostanra már múlóban van, babát várunk és ő az a fajta,hogy nem kötné így le magát ha nem akarna es szeretne engem komolyan. Így tudom,hogy neki tökéletes vagyok a hibáimmal együtt is.
Lehet nem találsz szűz pasit, lehet kifogsz bunkókat is de ezek sajna elkerülhetetlenek néha. Majd kihevered. De ha találsz egy rendes srácot az egészségesen tudja majd ezt kezelni, szertni fog feltétel nélkül elfogad. Arra meg rá fogsz jönni mert érezni fogod.
Szia! 29 éves voltam (34 leszek), amikor találkoztam a párommal (már a férjem, és van egy pici kislányunk is :) ), aki nekem az első volt. Neki már több komoly, több évig tartó kapcsolata volt előttem. Amikor megismerkedtünk, én is tartottam tőle, hogy majd hasonlítgatni fog az exeihez, de aztán rájöttem, hogy ha velem van, akkor nyilván én kellek neki, nem az exek....a helyzet az, hogy mindent megbeszéltünk és megbeszélünk most is, és amikor mesélt néha a korábbi életéről, óhatatlanul szóba jöttek a korábbi lányok. Elnézést kért érte a legelején, és mondta, hogy ha zavar, nem mesél róluk, de megmondom őszintén, marhára nem érdekelt....mármint, hogy róluk is mesélt. Nyilván, ha az embernek volt több kapcsolata, és szóba kerül a korábbi élet, nekem természetes, hogy mesél róluk is (természetesen nem a szaftos részletekről), mert az élete részei voltak azok a nők is....
Én azt mondom, az őszinteség a legfontosabb...sokmindent megbeszéltünk a legelején, még írásban, amikor még csak ismerkedtünk, és a nekem kínos dolgokról is beszéltünk. Ha valaki szeretne veled lenni, és komolyan áll hozzá a helyzethez, nem lesz olyan, amit ne lehetne megbeszélni....és ha veled akar lenni, akkor mindegy, kik voltak előtted....az a múlt :) a jelen a fontos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!