Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért csinálja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja ezt? Igaza van, vagy csak hiszti?

Figyelt kérdés
Augusztus 20-án találkoztam egy lánnyal. Adott jeleket, én haza kísértem. Akkor nem történt semmi. Másnap rámirt, találkoztunk. Aztán elkezdtünk kavarni. Ő mondta először hogy belém szeretett. Ennek már 2 hónapja. Én jártam hozzájuk hétvégente (kolis másik suliban). Közben szerintem én is bele szerettem, de nekem idő kellett volna még hogy össze jöjjek vele, és én ezt mondtam is neki, mert ő már nagyon türelmetlen volt. Egyszer csak írta, hogy ő nem biztos ebben az egészben, mert fél hogy csak ki akarom használni, és nem tudja mi van hogy nem akarok össze jönni vele. Pedig én folyamatosan éreztettem hogy szeretem, mondtam is. Azt is mondta hogy nem szeretne jatszadozni velem, ezt nem értettem, mivel nem vettem jatszadozasnak. Aztán megbeszéltük. Pár nap múlva megint azt írta hogy nem biztos ebben. Akkor már én mondtam, hogy hagyjuk. Viszont másnap este írt, hogy hiányzok neki, és menjek át másnap. Át is mentem, miden olyan volt mint régen, éreztem hogy szeret, és én is éreztettem vele. Ma viszont megint írt, hogy nem biztos ebben, és nem tudja mi van hogy nem jövök vele össze. Én írtam neki hogy nekem még idő kéne. 2 hónap kavarás után igaza van? Valószínűleg nem fogunk beszélni, ha csak nem ír. Ő 15, én 17.

2016. okt. 25. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nekem túl komolytalan. Szeretlek, vagyis nem tudom, szerintem nem de mégis vagyis nem de azt hiszem, de hagyjuk inkább, hiányzol mégse, mégis hagyjuk... 17 éves vagy, tényleg erre akarod pazarolni az időd? Ha ennyire nem tudja mit akar, akkor ott nincs semmi komoly, mert ha lenne nem vacilálna.
2016. okt. 25. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem hülyeség amit ez a lány csinál. Hagyd a francba őt.
2016. okt. 25. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Megis mihez kell neked ido?
2016. okt. 25. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Személyes okaim vannak, neki elmondtam, ide viszont nem fogom kiírni.
2016. okt. 25. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem erdekelne. Amugy hagyd szerintem.
2016. okt. 25. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy kérsz tanácsot, hogy a lényeget nem mondod el. Így hogy segítsünk?
2016. okt. 25. 20:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ez a lényeg. Én csak kis időt kértem tőle... igazából nem segítség kell, csak meg kellett erősítni hogy tényleg hagyjam, mert ez lenne a legjobb. Viszont ha az embernek fontos valaki azt nem engedi el könnyen
2016. okt. 25. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!