Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátnőmmel, ha már nem szeretem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még tapasztalatlan vagyok e téren. Már nem érzek iránta szeretetet, de ő állandóan azt hajtogatja, hogy velem akarja leélni az életét, de még csak 15 éves. Ha elmegyek akármerre a haverokkal (16 évesen ) ő el kezd hisztizni, mindig. Én már meguntam és szakítani akarok vele. De hogyan és hol tegyem? (Nem egy városban lakunk. )2016. júl. 23. 00:29
1/7 anonim válasza:
Ha Hajdú-Bihar-i akkor küldd rám a csajszit. Akkor meg is lenne oldva a problémád.
2/7 anonim válasza:
semmiképpen se chaten/SMS-ben/telefonban szakits vele!
3/7 anonim válasza:
Ugyan ez volt velem mint most veled... Én azt mondom mindenképpen személyesen beszéld meg vele. Személy szerint én először szünetet kértem, aztán pár nap után leesett neki hogy vége. Mondjuk ezután zaklatott még egy darabig, irogatott sírt meg hasonlók, de jobb ha minél előbb túl esel rajta, mert egy egyoldalú kapcsolat egyikőtöknek se jó (főleg neked) 16/F
4/7 anonim válasza:
Nehéz dolog, de szóban kell. És készülj rá, hogy nem lesz túl boldog. (Raktározz be zsepit, hanneki nem lenne). 15f
5/7 anonim válasza:
írj rá facebookon, hogy csiribi-csiribá szingli vagy!
6/7 anonim válasza:
Hova valósi a csaj?:D
Mert én meg pont ilyen félét keresek xd
7/7 anonim válasza:
Iyenfelet?! Anyam....aki kiveri a hisztit ha valahova nelkule mesz el? Hat egeszsegedre akkor. Sose ertttem miert kell megfolytani egy sracot egy kapcsolatban. Lehet en vagyok a nemnormalis, de en arra vagynek, hogy ne megvaltoztassuk, leszukitsuk egymas eletet, hanem kiegeszitsuk. Ha menni akar haverokkal hat menjen, ha ezzel bajom van akkor mar hol van a bizalom?? Pff.
Mond el neki szemelyesen, ne hitegesd, konkretan mond el neki, hogy nem erzel mar ugy iranta es nem akarod azzal bantani, hogy igy maradj vele egy kapcsolatban.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!