Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lepjek tul? igazabol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lepjek tul? igazabol meg sosem jartam itt szoval nem tudom hova kene irjam amit akarokxd

Figyelt kérdés
9 honapja mar nem vagyunk egyutt de en meg legbelul erzek valamit iranta es mar tul kellett volna lepjek rajta,mindig oszinte voltam hozza szakitasunk utan is..erzem es tudom hogy tul fogok lepni rajta,ido kerdese. de van valami tippetek hogyan lephetnek tul rajta? 1 evig voltunk egyutt es nagyon sok a kozos emlekunk
aug. 13. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami nekem segített, hogy csináltam magamnak programokat, rengeteget voltam a családommal és a barátaimmal, elkezdtem sportolni. Egy idő után már nem gondoltam rá egyáltalán.
aug. 13. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A közösségi médiában ne kövesd mit oszt meg, ha ezt eddig nem tetted meg. Nem szerencsés, ha ott újra és újra szembe jön veled. Ezen kívül le kell foglalni magad, hogy az unalmas percekben ne rá gondolj.
aug. 13. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Foglald ke magad valami mással.
aug. 13. 21:26
 4/6 A kérdező kommentje:

16:13

nos én nem töltök időt senkivel, nem csinálok programokat.. es nem is edzek de nagy valószínűseggel valami felnyitotta a szemem es nem úgy gondolok már rá mint ezelőtt 4 nappal.. de gondolom ez még ideiglenes

aug. 16. 02:32
 5/6 A kérdező kommentje:

18:37

nem nézem hogy mit oszt meg, meg kértem arra hogy tiltson le mivel nem akarom tovább zaklatni őt és nem akarom hogy mindig mikor fáj amit tett, le írom neki és csak egy szavas választ kapok (néha többet is) de bele untam az egészbe szóval igen. de próbálok nem rá gondolni, és hiszem hogy menni fog 😊🙏🏽

aug. 16. 02:38
 6/6 A kérdező kommentje:

21:26

hát nem is tudom, ha le foglalnám magam akkor is csak ő járna az eszembe, kedvenc sorozataimat szoktam nézni mert azt szeretem csinálni, de mindhiába.. nem veszi el a figyelmem

aug. 16. 02:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!